Închide meniul

Darius Olaru vrea titlul cu FCSB: „Îi aşteptăm pe suporteri în Ghencea, să câştigăm meciul cu Dinamo”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 20:02

Darius Olaru vrea titlul cu FCSB: „Îi aşteptăm pe suporteri în Ghencea, să câştigăm meciul cu Dinamo

Darius Olaru vrea titlul cu FCSB: "Îi aşteptăm pe suporteri în Ghencea, să câştigăm meciul cu Dinamo"

Darius Olaru dă declaraţii la evenimentul de prezentare a echipamentelor / AntenaSport

Darius Olaru vrea titlul cu FCSB! Mijlocaşul echipei patronate de Gigi Becali s-a arătat foarte bucuros că au venit sute de oameni la prezentarea noilor echipamente ale FCSB din sezonul următor. El a subliniat că obiectivul în sezonul viitor este titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru e foarte încântat că FCSB se va întoarce în Ghencea şi a făcut apel la fani să vină în număr cât mai mare pe Ghencea, la meciul cu Dinamo.

Darius Olaru vrea titlul cu FCSB!

Ne bucurăm că au venit în număr aşa de mare, îi aşteptăm şi la meciurile noastre să ne susţină şi să le facem pe plac, să obţinem campionatul în acest an. A fost emoţionant, au venit în număr foarte mare şi ne bucură. Îi simţim aproape de noi şi sperăm să fie pe toată durata campionatului.

Cu siguranţă şi această veste (n.r. că vor juca în Ghencea) i-a făcut să vină în număr mare. Sperăm să vină pe Ghencea să ne susţină. Va fi ceva nou, pentru că nu am jucat, nu ne-am antrenat acolo. Sperăm să fie de bun augur şi să câştigăm meciul cu Dinamo.

A fost o veste pe care am primit-o foarte bine, aşteptam de mult acest lucru. Cum spuneam, sperăm să jucăm cât putem acolo. Sigur că ne gândim şi la acest lucru (n.r. că ar putea avea loc incidente, dar cred eu că firmele de pază vor avea lucru şi sperăm să fie totul bine. Sperăm să se umple arena şi să avem o atmosferă frumoasă.

Reclamă

Sperăm să ne poarte noroc şi să luăm titlu. Toţi cei de aici ne dorim să obţinem ceea ce nu am obţinut de foarte mult timp. Urmează multe meciuri, sperăm să fim pregătiţi pentru asta, pentru că doar cu muncă putem să ne îndeplinim acest vis. În cupele europene, obiectivul este să ne calificăm în grupe. Vom vedea dacă vom reuşi, sperăm să avem rezultate mult mai bune în grupele cupelor europene”, a declarat Darius Olaru la evenimentul de prezentare a noilor echipamente ale FCSB.

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri! Mihai Stoica: „Vă aşteptăm pe toţi în Templul Fotbalului”

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri care au venit la eveniment. Cele trei echipamente au culorile roşu, albastru şi alb.

Mihai Stoica a declarat la prezentarea echipamentelor că speră ca FCSB să câştige din nou campionatul la finalul acestui sezon, după o pauză de 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica i-a invitat pe fanii lui FCSB să vină în număr cât mai mare pe Ghencea, la derby-ul din etapa a 2-a, cu Dinamo.

Vă mulţumim mult că sunteţi lângă noi. Sper din toată inima ca noile echipamente să vă placă, sper din toată inima ca în aceste echipamente, după 8 ani, să ne îndeplinim visul. Ştiu că alţii şi-ar dori pe stadion să aibă audienţa pe care o avem noi aici pe mall. Vă mulţumim încă o dată pentru tot ce faceţi pentru noi. O să jucăm la Târgu Jiu în prima etapă, dar în etapa a doua vă aşteptăm pe toţi în Templul Fotbalului Românesc, unde ne vom întoarce, în casa noastră”, a declarat Mihai Stoica la prezentarea echipamentelor.

O imagine cu noul echipament roşu al lui FCSB „scăpase” de ieri pe internet, fiind publicată pe un cont de Facebook. Noua emblemă de la FCSB are mai mult galben. Totodată, sunt schimbări şi în ceea ce priveşte baza gâtului şi mânecile tricoului. Apar modele noi în aceste părţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și