Închide meniul
Video

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri! Mihai Stoica: „Vă aşteptăm pe toţi în Templul Fotbalului”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 19:43

Reclamă

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri

Mihai Stoica vorbeşte la prezentarea echipamentelor FCSB / colaj AntenaSport

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri care au venit la eveniment. Cele trei echipamente au culorile roşu, albastru şi alb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat la prezentarea echipamentelor că speră ca FCSB să câştige din nou campionatul la finalul acestui sezon, după o pauză de 8 ani.

FCSB şi-a prezentat noile echipamente, în faţa a sute de suporteri

Mihai Stoica i-a invitat pe fanii lui FCSB să vină în număr cât mai mare pe Ghencea, la derby-ul din etapa a 2-a, cu Dinamo.

Vă mulţumim mult că sunteţi lângă noi. Sper din toată inima ca noile echipamente să vă placă, sper din toată inima ca în aceste echipamente, după 8 ani, să ne îndeplinim visul. Ştiu că alţii şi-ar dori pe stadion să aibă audienţa pe care o avem noi aici pe mall. Vă mulţumim încă o dată pentru tot ce faceţi pentru noi. O să jucăm la Târgu Jiu în prima etapă, dar în etapa a doua vă aşteptăm pe toţi în Templul Fotbalului Românesc, unde ne vom întoarce, în casa noastră”, a declarat Mihai Stoica la prezentarea echipamentelor.

O imagine cu noul echipament roşu al lui FCSB „scăpase” de ieri pe internet, fiind publicată pe un cont de Facebook. Noua emblemă de la FCSB are mai mult galben. Totodată, sunt schimbări şi în ceea ce priveşte baza gâtului şi mânecile tricoului. Apar modele noi în aceste părţi.

Reclamă

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând.

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea:

Reclamă 4 / 0/3

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona Vezi toate știrile
Citește și