Închide meniul

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 22:41

Reclamă
„Dați-mi numărul să îl sun! Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct! Este vorba despre Arnold Garita, care a jucat în România la FC Argeș și a fost, în trecut, pe radarul actualei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de formația la care era legitimat, din Arabia Saudită.

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Într-o discuție cu un fan, de pe rețelele de socializare, Garita a recunoscut că și-ar dori să ajungă la FCSB și a spus: „Spune-i domnului Becali să mă sune”.

Acum, în direct, lui Gigi Becali i-a fost comunicată dorința atacantului. Patronul de la FCSB a reacționat imediat și a cerut numărul de telefon al lui Garita, pentru a negocia întoarcerea acestuia în România.

„O să-l sun, mâine o să-l sun, dacă spuneţi aşa. Să vă lase numărul de telefon să îl sun eu. Nu e glumă, e un jucător care mie mi-a plăcut. I-am făcut ofertă, eu am vrut să îl iau atunci, numai că el a exagerat.

Reclamă
Reclamă

Eu îi spuneam Machita, în loc de Garita. Aşa îmi place mie să le mai pocesc numele”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fostul atacant din Liga 1 aşteaptă ofertă de la FCSB! Mesaj direct pentru campioni

Arnold Garita  şi-a provocat fanii să-i pună câteva întrebări, pe Instagram. Atacantul a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă se va transfera la FCSB, în această vară.

Garita a transmis că momentan, nu a primit nicio ofertă de la FCSB, fiind de părere că formaţia campioană nu este interestă de el. Însă, atacantul i-a îndemnat pe fani să-l pună pe Gigi Becali să-l sune, fiind dornic să revină în Liga 1.

Reclamă

„Vii la FCSB?”, a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Arnold Garita. Acesta a răspuns imediat: „Nu am primit nicio ofertă de la FCSB. Cred că nu sunt interesați de mine pentru sezonul următor”, a transmis atacantul.

Ulterior, un alt fan l-a cerut la FCSB, iar replica lui Garita a venit imediat: „Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”, a notat atacantul, pe Instagram.

„Când vii la FCSB să joci cu Dawa?”, a fost o altă întrebare adresată de fani lui Arnold Garita, care a replicat: „Când Dawa îi va spune clubului său să mă angajeze”.

Arnold Garita a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Faisaly. În Liga 1, la FC Argeş, atacantul a evoluat timp de un sezon, reuşind să marcheze 14 goluri, în cele 40 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46 25 oct.

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46 25 oct.

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19 25 oct.

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14 25 oct.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55 25 oct.

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și