Închide meniul

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 22:41

Reclamă
„Dați-mi numărul să îl sun! Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct! Este vorba despre Arnold Garita, care a jucat în România la FC Argeș și a fost, în trecut, pe radarul actualei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de formația la care era legitimat, din Arabia Saudită.

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Într-o discuție cu un fan, de pe rețelele de socializare, Garita a recunoscut că și-ar dori să ajungă la FCSB și a spus: „Spune-i domnului Becali să mă sune”.

Acum, în direct, lui Gigi Becali i-a fost comunicată dorința atacantului. Patronul de la FCSB a reacționat imediat și a cerut numărul de telefon al lui Garita, pentru a negocia întoarcerea acestuia în România.

„O să-l sun, mâine o să-l sun, dacă spuneţi aşa. Să vă lase numărul de telefon să îl sun eu. Nu e glumă, e un jucător care mie mi-a plăcut. I-am făcut ofertă, eu am vrut să îl iau atunci, numai că el a exagerat.

Reclamă
Reclamă 4

Eu îi spuneam Machita, în loc de Garita. Aşa îmi place mie să le mai pocesc numele”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fostul atacant din Liga 1 aşteaptă ofertă de la FCSB! Mesaj direct pentru campioni

Arnold Garita  şi-a provocat fanii să-i pună câteva întrebări, pe Instagram. Atacantul a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă se va transfera la FCSB, în această vară.

Garita a transmis că momentan, nu a primit nicio ofertă de la FCSB, fiind de părere că formaţia campioană nu este interestă de el. Însă, atacantul i-a îndemnat pe fani să-l pună pe Gigi Becali să-l sune, fiind dornic să revină în Liga 1.

Reclamă

„Vii la FCSB?”, a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Arnold Garita. Acesta a răspuns imediat: „Nu am primit nicio ofertă de la FCSB. Cred că nu sunt interesați de mine pentru sezonul următor”, a transmis atacantul.

Ulterior, un alt fan l-a cerut la FCSB, iar replica lui Garita a venit imediat: „Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”, a notat atacantul, pe Instagram.

„Când vii la FCSB să joci cu Dawa?”, a fost o altă întrebare adresată de fani lui Arnold Garita, care a replicat: „Când Dawa îi va spune clubului său să mă angajeze”.

Arnold Garita a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Faisaly. În Liga 1, la FC Argeş, atacantul a evoluat timp de un sezon, reuşind să marcheze 14 goluri, în cele 40 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și