Închide meniul

„Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!” Fostul atacant din Liga 1 aşteaptă ofertă de la FCSB! Mesaj direct pentru campioni

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 9:52

Reclamă
„Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune! Fostul atacant din Liga 1 aşteaptă ofertă de la FCSB! Mesaj direct pentru campioni

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Fostul atacant din Liga 1, care aşteaptă ofertă de la FCSB, este Arnold Garita. Fostul vârf al celor de la FC Argeş a fost întrebat direct de către un fan dacă semnează cu campioana, în această vară, dând de înţeles că nu ar refuza să îmbrace tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a fost pe lista FCSB-ului şi în vara lui 2023, atunci când FC Argeş a retrogradat. Negocierile au picat la momentul respectiv, deoarece Gigi Becali nu a fost de acord să plătească suma de transfer cerută în schimbul atacantului.

Fostul atacant din Liga 1 aşteaptă ofertă de la FCSB! Mesaj direct pentru campioni

Arnold Garita şi-a provocat fanii să-i pună câteva întrebări, pe Instagram. Atacantul a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă se va transfera la FCSB, în această vară.

Garita a transmis că momentan, nu a primit nicio ofertă de la FCSB, fiind de părere că formaţia campioană nu este interestă de el. Însă, atacantul i-a îndemnat pe fani să-l pună pe Gigi Becali să-l sune, fiind dornic să revină în Liga 1.

„Vii la FCSB?”, a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Arnold Garita. Acesta a răspuns imediat: „Nu am primit nicio ofertă de la FCSB. Cred că nu sunt interesați de mine pentru sezonul următor”, a transmis atacantul.

Reclamă
Reclamă 4

Ulterior, un alt fan l-a cerut la FCSB, iar replica lui Garita a venit imediat: „Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”, a notat atacantul, pe Instagram.

„Când vii la FCSB să joci cu Dawa?”, a fost o altă întrebare adresată de fani lui Arnold Garita, care a replicat: „Când Dawa îi va spune clubului său să mă angajeze”.

Arnold Garita a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Faisaly. În Liga 1, la FC Argeş, atacantul a evoluat timp de un sezon, reuşind să marcheze 14 goluri, în cele 40 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Reclamă

„Ce, trebuie să fie titular?” Gigi Becali, declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor

Gigi Becali a făcut o declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor, Florin Tănase. Afirmaţia patronului „roş-albaştrilor” ar putea să nu îi cadă prea bine lui Florin Tănase.

Gigi Becali a făcut o declaraţie surprinzătoare despre marea lui ţintă de pe piaţa transferurilor, Florin Tănase. Afirmaţia patronului „roş-albaştrilor” ar putea să nu îi cadă prea bine lui Florin Tănase.

”Ce, trebuie să fie titular? De ce trebuie să fie neapărat tituar?

Noi avem echipă. Noi acum, ce aducem acum, aducem dubluri, ca să putem face față și în cupele europene și în campionat”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și