Închide meniul

David Miculescu a renunţat la vacanţă şi a plecat în cantonament! Ceilalţi 3 jucători de la FCSB care au fost la EURO rămân acasă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 11:09

Reclamă
David Miculescu a renunţat la vacanţă şi a plecat în cantonament! Ceilalţi 3 jucători de la FCSB care au fost la EURO rămân acasă

David Miculescu a renunţat la vacanţă şi a plecat în cantonament!

David Miculescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

David Miculescu a renunţat la vacanţă şi a plecat în cantonament în Ţările de Jos cu FCSB. Ceilalţi 3 jucători care au evoluat la EURO 2023 U21 care primiseră liber de la FCSB sunt Ștefan Târnovanu, Alexandru Pantea şi Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, David Miculescu a ajuns la Apeldoorn în cursul zilei de joi. Miculescu s-a pregătit separat, sub comanda lui Ovidiu Kurti, la antrenamentul de joi seară şi urmează să se antreneze normal cu restul jucătorilor de la FCSB.

David Miculescu a renunţat la vacanţă şi a plecat în cantonament!

David Miculescu a jucat numai două minute la EURO 2023 U21, în ultimul meci, cel cu Croaţia. Miculescu fusese iniţial în afara lotului de 23 de jucători ai naţionalei U21 pentru Euro 2023, dar l-a înlocuit pe Valentin Mihăilă, după ce jucătorul Parmei s-a accidentat.

David Miculescu, jucător achiziţionat de Gigi Becali de la UTA Arad pentru 1,7 milioane de euro, va avea o misiune dificilă în următorul sezon de Liga 1.

Miculescu nu mai e jucător eligibil pentru regula U21, iar astfel îi va fi mai greu să se afle printre titulari la FCSB. El se va duela pentru un loc în primul 11 al lui FCSB cu Octavian Popescu, Andrei Cordea şi Valentin Gheorghe pentru postul de atacant lateral dreapta. Miculescu ar putea juca şi atacant central, dar acolo îl va avea contracandidat pe al doilea golgheter al Ligii 1 din sezonul trecut, Andrea Compagno.

Reclamă

Gigi Becali, lăudat de Nicolae Dică pentru campania de transferuri de la FCSB: „S-au întărit! Au adus jucători foarte buni!”

Gigi Becali a fost lăudat de Nicolae Dică, pentru campania de transferuri de la FCSB, din această vară. Fostul tehnician al roş-albaştrilor consideră că echipa s-a întărit înaintea sezonului viitor.

FCSB a oficializat două transferuri, în această perioadă. Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au fost prezentaţi deja la gruparea roş-albastră. Totodată, vicecampionii s-au înţeles şi cu Siyanbonga Ngezana, iar sud-africanul urmează să se alăture lotului lui Elias Charalambous în următoarele zile, în cantonamentul din Olanda.

Nicolae Dică consideră că oficialii de la FCSB au fost inspiraţi, atunci când s-au gândit să-l transfere pe Alexandru Băluţă. Tehnicianul a apreciat polivalenţa jucătorului, despre care susţine că poate evolua chiar şi pe poziţia de atacant.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Damjan Djokovic, pe care îl consideră un jucător cu experinţă, care poate aduce un mare plus la echipa roş-albastră.

Da, mi se pare că s-au întărit. Au adus jucători foarte buni, Djokovic, Băluţă. Djokovic e jucător cu experienţă, poate să-i ajute. Băluţă, la fel, poate să joace pe mai multe poziţii, chiar şi atacant”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au fost transferaţi de FCSB ca jucători liberi de contract, după ce aceştia şi-au încheiat înţelegerile cu Academia Puskas, respectiv Al-Raed. De cealaltă parte, Siyanbonga Ngezana va semna cu roş-albaştrii, după ce Gigi Becali va plăti o sumă considerabilă de bani în schimbul acestuia, anume 600.000 de euro.

Gigi Becali vrea să-l transfere şi pe Andrei Borza

Gigi Becali îl vrea pe Andrei Borza de la Gică Hagi. Totul a pornit de la o discuţie pe care patronul de la FCSB a avut-o cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii lui Hagi.

Gigi Becali pregăteşte o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. E dispus să facă ofertă pentru „perla” lui Hagi, Andrei Borza. Becali a precizat, însă, că nu este interesat de Mazilu, celălalt puşti minune de la Hagi. Un milion de euro este coat de piaţă a lui Andrei Borza.

„Adevărul e că mi-a zis Iaşco: „Ce eşti supărat, nea Gigi? Nu ai jucători U21? Fă ofertă pe Mazilu şi Borza”. O să îi fac ofertă pentru Borza, nu mă interesează Mazilu. Ei cer prea mulţi bani. Am mai mulţi bani acum, dar nu vreau să îi dau lui”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Andrei Borza, fotbalistul de 17 ani de la Farul, a fost ales în topul celor mai promițători 3 fundași stânga din lume! „Perla” lui Gică Hagi este depășit doar de Alejandro Balde de la Barcelona și Milos Kerkez de la AZ Alkmaar.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și