Închide meniul

David Miculescu, al treilea gol al sezonului pentru FCSB. Inspiraţie uriaşă pentru Elias Charalambous

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 21:46

Reclamă
David Miculescu, al treilea gol al sezonului pentru FCSB. Inspiraţie uriaşă pentru Elias Charalambous

David Miculescu a deschis scorul cu Sepsi

Profimedia

David Miculescu a marcat cu Sepsi al treilea gol al sezonului pentru FCSB. Titularizarea lui Miculescu a fost una surprinzătoare având în vedere că, în absenţa lui Andrea Compagno, toată lumea se aştepta ca Omrani să fie titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost folosit de Elias Charalambous pe poziţie de vârf împins. Iar jucătorul cumpărat de Gigi Becali cu suma de 1.700.000 de euro nu a dezamăgit.

David Miculescu, al treilea gol al sezonului pentru FCSB

David Miculescu a deschis scorul în minutul 28 al partidei cu Sepsi. Florinel Coman a executat o lovitură liberă, iar fostul jucător de la UTA a trimis în poartă cu capul. Golul a venit pe fondul unui joc mai bun al oaspeţilor, care au avut mai multe şanse de a marca.

Peste 5 minute, Deian Sorescu a avut o şansă uriaşă de a marca. Acesta trecuse pe Niczuly, dar a alunecat în momentul şutului. Până la urmă, portarul covăsnenilor a reuşit să respingă.

Pentru a putea câştiga titlul, FCSB are nevoie de victorii pe linie pe acest final de sezon, dar şi ca Farul lui Hagi să mai facă un pas greşit, în afară de eventualul eşec cu echipa lui Becali. În cazul în care termină la egalitate de puncte, dobrogenii vor fi campioni, pentru că nu au beneficiat de rotunjire, la finalul sezonului regulat.

Reclamă

Transferul lui David Miculescu la FCSB a fost pus sub semnul întrebării

Valeriu Răchită consideră că Gigi Becali s-a păcălit în momentul în care l-a transferat pe David Miculescu, având în vedere că evoluțiile tânărului fotbalist nu au fost la nivelul așteptărilor, la FCSB.

„Îl bagi pe Miculescu titular. Nu înțeleg cum s-au dat 1,7 milioane de euro pe acest jucător. Eu nu înțeleg cine l-a păcălit pe Gigi. Să-ți mai spun ceva… Ții minte că era un jucător Haruț, pe care s-au dat 600 și ceva de mii de euro… L-ați mai văzut în lot în ultimele patru etape? Unde e Haruț? Ce s-a întâmplat? A fugit mireasa cu banii de nuntă? Că nu înțeleg. A dat 600 de mii de euro pe el, are 15 mii de euro net salariul pe lună.

Miculescu tot pe acolo, 12 sau 15 mii de euro salariu pe lună. Dar ai dat un milion șapte sute de mii de euro pe el”, a declarat Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și