Închide meniul

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Nu este normal asta! Cred că este şi ghinion!” Ce a spus despre concurenţa cu Billel Omrani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 23:30

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Nu este normal asta! Cred că este şi ghinion! Ce a spus despre concurenţa cu Billel Omrani

David Miculescu a marcat golul celor de la FCSB în partida cu Voluntari

Miculescu a intrat pe teren în locul lui Florinel Coman | Hepta

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1. David Miculescu şi Adam Nemec au marcat golurile partidei de pe Arena Naţională. Ilfovenii au egalat dramatic în ultimul minut al partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a sperat că poate obţine a doua victorie a sezonului în Liga 1. Totul s-a năruit la ultima fază a meciului, când Radunovic a alunecat şi l-a dărâmat pe Adam Nemec.

David Miculescu, dărâmat după FCSB – FC Voluntari 1-1

Golul lui David Miculescu l-a făcut pe Nicolae Dică să spere la a doua victorie din acest sezon în Liga 1. Golul jucătorului adus pentru 1.700.000 de euro de la UTA de Gigi Becali nu a fost suficient pentru victorie.

În primul rând nu suntem bucuroși pentru că n-am luat cele trei puncte. Am fost iarăși egalați în minutele de prelungire. Ori este ghinion… N-au avut nicio ocazie de gol, noi am dominat meciul. Putem redresa această situație, noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem.

Vă dați seama că sunt dificile și deplasările. Nu e timp de recuperare. Părerea mea e că suntem profesioniști și trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, indiferent de competiție. Trebuie să ștergem cu buretele și la meciul cu Anderlecht să ne facem fericiți suporterii. Jucăm mai bine în Europa, chiar nu știu de ce.

Reclamă

Nu e ceva normal să rezişti 70 de minute cu West Ham şi să faci egal cu Voluntari. M-am acomodat foarte repede. Știam mulți jucători de la loturile naționale. (n.r. despre venirea lui Omrani) Sunt bucuros pentru că a venit la noi. D-asta m-am apucat de fotbal, să am concuerență. O provocare nouă și sper să ne ajutăm amândoi și să dam cât mai multe goluri pentru FCSB„, a spus David Miculescu după FCSB – FC Voluntari 1-1.

FCSB – FC Voluntari 1-1. Cutremur pe Arena Naţională. Nemec a egalat în al 7-lea minut al prelungirilor

FCSB – FC Voluntari 1-1. David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, însă FC Voluntari a dat lovitura şi a egalat prin Adam Nemec în al 7-lea minut al prelungirilor.

David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, după ce a trimis în poartă şutul deviat al lui Andrei Cordea. Miculescu a intrat în teren în locul lui Florinel Coman. Când totul părea că se îndreaptă spre o victorie a echipei lui Nicolae Dică, Radunovic l-a doborât în careu pe Nemec. Tot atacantul ilfovenilor a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a terminat meciul în 10 oameni, după ce Malcom Edjouma a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene. Edjouma nu va juca în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și