Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 1-1. Cutremur pe Arena Naţională. Nemec a egalat în al 7-lea minut al prelungirilor. Echipa lui Nicolae Dică, doar o victorie în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2022, 22:40

FCSB – FC Voluntari 1-1. Cutremur pe Arena Naţională. Nemec a egalat în al 7-lea minut al prelungirilor. Echipa lui Nicolae Dică, doar o victorie în Liga 1

David Miculescu, prima reacţie după Oţelul - FCSB

David Miculesc, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FCSB – FC Voluntari 1-1. David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, însă FC Voluntari a dat lovitura şi a egalat prin Adam Nemec în al 7-lea minut al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, după ce a trimis în poartă şutul deviat al lui Andrei Cordea. Miculescu a intrat în teren în locul lui Florinel Coman. Când totul părea că se îndreaptă spre o victorie a echipei lui Nicolae Dică, Radunovic l-a doborât în careu pe Nemec. Tot atacantul ilfovenilor a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

FCSB a terminat meciul în 10 oameni, după ce Malcom Edjouma a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene. Edjouma nu va juca în derby-ul cu Universitatea Craiova.

FCSB – FC Voluntari 1-1

Min. 90+7: FINAL DE MECI! FCSB rămâne doar cu o singură victorie în acest sezon al Ligii 1.

Min. 90+7: GOOOL FC Voluntari! Adam Nemec a a marcat din penalty, în al 7-lea minut al prelungirilor.

Reclamă

Min 90+5: Penalty pentru FC Voluntari! 

Min. 86: Malcom Edjouma a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Mijlocaşul de la FCSB a fost avertizat prima dată pentru un presupus henţ.

Min. 82: GOOOL FCSB! David Miculescu a deschis scorul cu un şut din 8 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 55: Schimbări la FCSB! Au ieşit Octavian Popescu şi Coman, au intrat Radaslavescu şi Miculescu.

Min. 50: Ocazie uriaşă FCSB! Coman şi Compagno au ratat incredibil. Imediat, şutul lui Darius Olaru a fost respinsă incredibil de un jucător al lui Olaru.

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45+1: FINAL DE REPRIZĂ! FCSB şi FC Voluntari se află la egalitate, scor 0-0.

Min. 42: O nouă ocazie FCSB! Acelaşi Compagno reia cu capul, însă Popa respinge fantastic în corner.

Min. 34: Ocazie FCSB! Compagno a tras din întoarcere, din careu, însă Popa a respins cu greutate.

Min. 27: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Acţiune superbă a lui Andrei Cordea, acesta a centrat în careu, iar Compagno a trimis cu capul în bară.

Reclamă

Min. 16: Gol anulat pentru FC Voluntari! Dawa a greşit grav, însă a fost salvat de poziţia neregulamentară în care se afla Cristi Costin.

Min. 1: A început partida.

FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu

Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone – V. Rața, Damașcan, D. Florea

Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreș, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari. Antrenorul vrea ca fotbaliștii săi dea randament maxim și în partidele de campionat.

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în tot sezonul. Roș-albaștrii sunt nevoie disperată de succes în meciul cu FC Voluntari, iar Nicolae Dică nu acceptă alt rezultat.

„Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari.

De ce este Mihai Stoica îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari

Roș-albaștrii au câștigat un singur meci în Liga 1 în actualul sezon, iar managerul general al vicecampioanei se așteaptă la un meci greu.

„Să vedeți ce meci greu vom avea luni, cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea.

Mergeam în Champions League, veneam și făceam 0-0 la Piatra Neamț. 1-1 la Lyon și 0-0 în campionat cu nimeni pe stradă. Ăsta e fotbalul!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și