Închide meniul

David Miculescu, mesaj pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a „impus” în prima echipă: „Pune presiune şi sper să nu-l dezamăgesc”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 decembrie 2022, 11:13

Reclamă
David Miculescu, mesaj pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a „impus în prima echipă: „Pune presiune şi sper să nu-l dezamăgesc

David Miculescu a semnat cu FCSB în acest sezon

David Miculescu, la Palatul lui Gigi Becali / as.ro

David Miculescu, mesaj pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a „impus” în prima echipă. Becali a ordonat ca Miculescu să fie titulari în locul lui Billel Omrani, după derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost titular în victoria cu Botoşani, scor 1-0, iar la final a avut un discurs de mobilizare. Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro a anunţat că vrea să ia titlul cu FCSB.

David Miculescu, mesaj pentru Gigi Becali

David Miculescu a avut un mesaj special şi pentru Gigi Becali. Acesta a spus că patronul pune presiunem, dar speră să nu îl dezamăgească.

„Este o victorie foarte importantă, pentru că am ajuns pe locul trei. Pauza este una meritată, care ne va ajuta foarte mult. Sper să revenim cu o serie de victorii.

Bineînțeles, puteam să dau mai mult, să-mi ajut mai mult echipa. Dar anul 2023 sper să fie unul bun pentru mine. Nu mi s-a părut foarte dificil să mă adaptez, nu sunt un copil. Pe mulți jucători îi știam, mi-a fost ușor.

Reclamă

Patronul pune o presiune, dar mă bucur, pentru că îmi dă încredere, sper să nu-l dezamăgesc și atât. Vreau să iau campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB), ar fi ceva foarte frumos”, a spus David Miculescu la digisport.ro.

Gigi Becali a răbufnit imediat după FCSB – FC Botoșani 1-0

Gigi Becali a dat de pământ cu Billel Omrani, după evoluția din FCSB – FC Botoșani, scor 1-0. Unicul gol al partidei de pe „Arena Națională” a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Gigi Becali s-a declarat foarte dezamăgit de evoluția lui Billel Omrani și susține că, în opinia sa, atacantul algerian trebuia schimbat, chiar dacă a fost introdus în teren la începutul reprizei a doua.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu ce se întâmplă cu Omrani, foarte previzibil, greoi. Nu știu ce se întâmplă cu el. Parcă nu era chiar așa greoi. I-am dat 20 de mii pe lună salariu. Dacă joacă așa, la revedere. Cum să îi prelungesc contractul dacă joacă așa? 

Nu regret că l-am luat, că și-a adus cât de cât aportul. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo. A participat la 2-3 goluri. Nu regret în contextul valorii lui, considerând că va fi sută la sută în play-off și o să ne ajute acolo.

Eu dacă eram antrenor, îl scoteam în repriza a doua. Mai aveam puțin și dădeam telefon să îl schimbe. Ce, trebuia să ținem de rezultat? Trebuia să marcăm”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

FCSB – FC Botoşani 1-0

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar “Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și