Închide meniul

Gigi Becali nu l-a iertat pe Billel Omrani! Atacantul FCSB-ului începe pe bancă meciul cu FC Botoșani: „Este normal ca patronul să aibă nemulțumiri!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 decembrie 2022, 20:23

Reclamă
Gigi Becali nu l-a iertat pe Billel Omrani! Atacantul FCSB-ului începe pe bancă meciul cu FC Botoșani: Este normal ca patronul să aibă nemulțumiri!”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Billel Omrani

Billel Omrani, în timpul unui meci/hepta

Mihai Pintilii a vorbit despre decizia de a nu-l titulariza pe Billel Omrani în partida FCSB – FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat, după meciul cu CFR Cluj, că Omrani își va pierde postul de tiuluar, locul acestuia urmând a fi luat de David Miculescu.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Billel Omrani

Înaintea meciului cu FC Botoșani, Mihai Pintilii a declarat faptul că este normal ca patronul FCSB-ului să fie nemulțumit de evoluțiile lui Billel Omrani. Totodată, antrenorul FCSB-ului a spus că atacantul algerian va mai primi minute în tricoul roș-albaștrilor.

Ca atacant, atâta timp cât nu dai gol, este normal ca patronul să aibă nemulțumiri. Dar, Omrani va mai avea șanse și va mai intra. Important este ca cine intră să marcheze.

Eu vorbesc cu el în fiecare zi. Nu este primul jucător nemulțumit. Este jucător profesionist, trebuie să se pregătească. Cât are contract, trebuie să-l respecte. Că joacă, că nu joacă, trebuie să se pregătească și să fie pregătit de meci. Așa cred eu.

Reclamă

Nu mi-a zis că vrea să plece. Acum, nu știu dacă a vorbit cu impresarul… Probabil discuțiile se poartă la nivel mai înalt și nu mai depind de mine”, a declarat Mihai Pintilii, înaintea partidei cu FC Botoșani.

Echipele de start de la FCSB – FC Botoșani

FCSB: Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oaidă – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu;
Rezerve: Ducan, Crețu, Haruț, Coman, Toma, Omrani, Nikolov, Radaslavescu, Rusu;

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani: Pap – Sno, Sadiku, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Zabou, Dican – Mailat, Roman II, Dragu;
Rezerve: Ureche, Patache, M’Dahoma, Boli, David, Tîrcoveanu, Pinson, Petkovski, Cărăușu.

Gigi Becali l-a criticat pe Billel Omrani

„E adevărat că are calitate, nu știu unde e calitatea, că aseară făcea preluări la adversar, eu m-am tot săturat de jucători din ăștia. 

Mi-a plăcut foarte mult de el, l-am încercat pe banii mei și gata. Dacă va juca mai repede și va proteja mingea, la CFR proteja mult și alerga, aici..preluare la adversar”, spunea Gigi Becali, zilele trecute, la Pro Arena.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și