Închide meniul

David Miculescu, „one-man show” în UTA Arad – Petrolul 2-0: „Rămăsesem datori!”. Ce a spus atacantul dorit de Gigi Becali despre un posibil transfer

Cosmin Cioboată Publicat: 25 iulie 2022, 23:54

David Miculescu, „one-man show în UTA Arad – Petrolul 2-0: „Rămăsesem datori!. Ce a spus atacantul dorit de Gigi Becali despre un posibil transfer

David Miculescu e departe de FCSB

David Miculescu, în tricoul UTA / Hepta

  • David Miculescu, „one-man show” în UTA Arad – Petrolul 2-0
  • Ce a spus atacantul dorit de Gigi Becali despre un posibil transfer

David Miculescu a fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu Petrolul, Miculescu a spus că el și colegii săi rămăseseră datori față de suporterii arădeni, care au creat o atmosferă senzațională în această seară. În prima etapă, trupa lui Poenaru a fost învinsă de FC Argeș, scor 0-2.

David Miculescu, „one-man show” în UTA Arad – Petrolul 2-0: „Rămăsesem datori!”

Miculescu a fost întrebat și despre un potențial transfer în viitorul apropiat. Dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, tânărul atacant a spus că momentan se gândește doar la obiectivele pe care le are la UTA Arad.

Reclamă

David Miculescu speră să contribuie la calificarea formației arădene în playoff:

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

Reclamă

NȘtiu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru Digisport.

EXCLUSIV. David Miculescu e departe de FCSB

David Miculescu e departe de FCSB. Agentul Bogdan Apostu a dezvăluit cum decurg negocierile cu Gigi Becali, dar şi că diferenţa dintre suma oferită de vicecampioană şi cea cerută de UTA e una uriaşă.

Gigi a spus în mai multe rânduri că e dispus să pună pe masă 500.000 de euro pentru transferul jucătorului de 21 de ani cotat la 1.2 milioane de euro. UTA a cerut în schimb peste 1.5 milioane de euro pentru fotbalistul legat de arădeni până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Știi cum e cu Gigi? Cu Gigi e greu de negociat dacă nu e foarte sigur. Dacă își dorește cu adevărat un jucător, face tot posibilul, tot ce depinde de el, și reușește să îl aducă.

(n.r. despre David Miculescu) Ideea este că e vorba de banii oamenilor. Diferența dintre 500.000 de mii de euro și un milion jumate este foarte mare. Sunt banii dânșilor și ei știu ce vor să facă cu ei”, a spus Apostu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Petrolul Ploieşti - FCU Craiova LIVE TEXT
Liga 1 • 18 mart., 22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”