Închide meniul
VIDEO

David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB! Cei doi jucători prezentați azi de Gigi Becali trag tare înaintea meciului cu Dunajska Streda

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 21:32

David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB! Cei doi jucători prezentați azi de Gigi Becali trag tare înaintea meciului cu Dunajska Streda

David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

David Miculescu și Bogdan Rusu, în timpul unui antrenament la FCSB / FCSB TV

David Miculescu și Bogdan Rusu au efectuat primul antrenament după transferul la FCSB. Cei doi jucători de atac, prezentați astăzi de Gigi Becali, trag tare înaintea meciului cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30.

David Miculescu și Bogdan Rusu au efectuat primul antrenament la FCSB!

David Miculescu, de la UTA Arad, și Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, sunt ultimele achiziții realizate de Gigi Becali în această vară. Cei doi jucători nu pierd vremea după ce au bifat transferul carierei la FCSB și vor să fie în formă maximă la partida cu slovacii de la Dunajska Streda, din manșa tur a rundei a 3-a din preliminariile Conference League.

În cursul zilei de luni, după ce au fost prezentați la Palatul din Aleea Alexandru, Miculescu și Rusu au efectuat primul antrenament la baza din Berceni.

Sub privirile staff-ului lui Nicolae Dică, cei doi au efectuat mai multe exerciții de alergare și cu mingea.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că amândoi vor fi titulari în meciul de miercuri, din Conference League.

 

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că David Miculescu va purta numărul 11 la FCSB. Finanțatorul „roș-albaștrilor” se așteaptă ca fostul fotbalist de la UTA Arad să se înțeleagă excelent în teren cu Bogdan Rusu, celălalt jucător de atac prezentat astăzi oficial la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Becali l-a comparat pe Miculescu cu Robert Lewandowski, super-atacantul Barcelonei, din punct de vedere al fizicului. Latifundiarul din Pipera spune că, în viitorul apropiat, atacantul român va ajunge să valoreze mai mult de 10 milioane de euro.

De asemenea, Gigi Becali a trimis „săgeți” către oficialii de la UTA. Arădenii i-au făcut viața grea patronului FCSB în timpul negocierilor, iar în cele din urmă acesta a decis să plătescă clauza de reziliere. În urma tranzacției respective, conducătorii de la UTA Arad n-au mai putut stipula în contract anumite procente dintr-un viitor transfer al lui Miculescu de la FCSB.

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat.

Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Dunajska Streda – FCSB, prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League, se vede în direct la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la ora 21:30.

După ce a transmis meciurile naționalei României, Antena 1 va difuza și partida vicecampioanei FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Meciul va avea loc pe MOL Arena, din Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare în fața formației din Slovacia.

Reclamă

Dacă va trece de Dunajska Streda, FCSB poate întâlni mai mulţi adversari dificili. Cel mai sonor nume este Nice, grupare din Ligue. Recent, francezii l-au transferat pe Rareş Ilie de la Rapid pentru o sumă uriaşă – 5 milioane de euro.

Posibile adversare ale lui FCSB în play-off-ul Conference League:

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și