Închide meniul

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali: „Să nu creadă unii că pot să-l ia cu 10 milioane!”. Patronul FCSB a râs de conducătorii de la UTA Arad

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 17:07

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România de Gigi Becali: „Să nu creadă unii că pot să-l ia cu 10 milioane!. Patronul FCSB a râs de conducătorii de la UTA Arad

David Miculescu/ Profimedia

David Miculescu a fost transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 21 de ani adus de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a sosit în cursul zilei de luni la Gigi Becali la Palat pentru a semna cu FCSB, după ce latifundiarul din Pipera a achitat clauza de 1,7 milioane de euro.

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că David Miculescu va purta numărul 11 la FCSB. Finanțatorul „roș-albaștrilor” se așteaptă ca fostul fotbalist de la UTA Arad să se înțeleagă excelent în teren cu Bogdan Rusu, celălalt jucător de atac prezentat astăzi oficial la vicecampioana României.

Becali l-a comparat pe Miculescu cu Robert Lewandowski, super-atacantul Barcelonei, din punct de vedere al fizicului. Latifundiarul din Pipera spune că, în viitorul apropiat, atacantul român va ajunge să valoreze mai mult de 10 milioane de euro.

De asemenea, Gigi Becali a trimis „săgeți” către oficialii de la UTA. Arădenii i-au făcut viața grea patronului FCSB în timpul negocierilor, iar în cele din urmă acesta a decis să plătescă clauza de reziliere. În urma tranzacției respective, conducătorii de la UTA Arad n-au mai putut stipula în contract anumite procente dintr-un viitor transfer al lui Miculescu de la FCSB.

Reclamă

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat.

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB

În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad. Gigi Becali spune că are mari pretenții de la atacantul de 21 de ani, care va debuta la formația lui Nicolae Dică în meciul tur cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și