Închide meniul

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB: „Începem cu David Miculescu, că e mai important!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 16:32 / Actualizat: 1 august 2022, 17:53

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB: „Începem cu David Miculescu, că e mai important!

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială la FCSB

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială la FCSB

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB, de la Palatul din Aleea Alexandru. Latifundiarul din Pipera le-a spus reporterilor prezenți la conferința de presă că îl va prezenta prima oară pe David Miculescu, deoarece „este mai important, mai lovitură”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu și David Miculescu au sosit în cursul zilei de luni la Palatul lui Gigi Becali pentru a fi prezentați oficial la FCSB, conform tradiției.

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB

În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad. Gigi Becali spune că are mari pretenții de la atacantul de 21 de ani, care va debuta la formația lui Nicolae Dică în meciul tur cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Reclamă

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Ulterior, spre finalul conferinței, Gigi Becali l-a mai „înțepat” o dată pe Bogdan Rusu. Patronul FCSB a considerat că a vorbit prea mult despre atacantul de 32 de ani și l-a neglijat pe David Miculescu, cel pe care l-a descris drept „vedeta”:

Reclamă 4 / 0/3

„L-am întrebat: ‘Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?’. Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a mai declarat Gigi Becali.

Bogdan Rusu a semnat cu FCSB

Bogdan Rusu (32 ani) a semnat cu FCSB. Este a doua lovitură pe care Gigi Becali o dă după transferul lui David Miculescu de la UTA Arad.

Cotat la 500.000 de euro, Bogdan Rusu a ajuns la FCSB. Gigi Becali s-a reorientat către acesta după ce a picat transferul lui Pavol Safranko. În ultimul meci, acesta a reuşit o „dublă” de senzaţie cu CFR Cluj.

CS Mioveni, FC Hermannstadt, Gauss Bacău, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, FC Braşov, Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti sunt echipele pentru care a mai evoluat Rusu.

David Miculescu, transferul de 1.7 milione de euro de la FCSB

David Miculescu este încântat de transferul la FCSB. Gigi Becali i-a plătit clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani.

Miculescu a ajuns la Bucureşti cu un avion şi a oferit primele declaraţii pe aeroport. Tânărul jucător este aşteptat de patronul lui FCSB la Palatul din Aleea Alexandru. Acesta anunţă că şi-a îndeplinit visul de a semna cu Steaua (n.r. FCSB).

„Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua, este o echipă puternică şi chiar mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am şi apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună cum este Steaua. Sunt foarte bucurost că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cum pot. La Steaua nu am avut (n.r. vreun idol), l-am avut doar pe Gheorghe Hagi„, a declarat David Miculescu.

Reclamă

Miculescu nu se teme de presiunea pe care o pune Gigi Becali. Atacantul care a impresionat la UTA evită să îşi facă griji că va fi criticat de patron

„(Reporter: Eşti pregătit pentru o presiune mare?) Realizez că este o presiune, dar aşa este oriunde, la o echipă mare şi voi face faţă„, a mai spus Miculescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și