Închide meniul

„De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?” Zeljko Kopic, răspuns sincer adresat şefilor clubului

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 11:57

Reclamă
„De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă? Zeljko Kopic, răspuns sincer adresat şefilor clubului

"De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?" Zeljko Kopic, răspuns sincer adresat şefilor clubului

Zeljko Kopic / Facebook Dinamo

„De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?” a fost întrebarea la care Zeljko Kopic a oferit un răspuns sincer, care a fost adresat direct șefilor clubului. Tehnicianul „câinilor” din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele de lot, înaintea pauzei competiționale din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare devine din ce în ce mai complicată, de la meci la meci, având în vedere că echipa din Ștefan cel Mare nu obține puncte. În utlima etapă, „câinii” au fost învinși de U Cluj cu scorul de 0-1.

„De câţi jucători are Dinamo nevoie în această iarnă?” Zeljko Kopic, răspuns sincer adresat şefilor clubului

Noul tehnician al celor de la Dinamo, venit la echipă după plecarea lui Ovidiu Burcă, a vorbit despre situația lotului. Acesta este de părere că oficialii clubului trebuie să facă o analiză asupra jucătorilor în pauza competițională, pentru a vedea de câte întăriri este nevoie, pentru realizarea obiectivului.

„Acest aspect trebuie discutat după cele două meciuri pe care le mai avem de jucat. Trebuie să facem o analiză la nivel de club și, mai apoi, să luam niște decizii pe care, ulterior, le va știi toată lumea. Ambele compartimente, defensiv și ofensiv, trebuie întărite. Ele fac diferența în meciuri. Noi putem pregăti totul la nivel tactic, dar dacă reacțiile sau gândirea noastră în cele mai multe din aceste situații, la nivel de detalii, nu sunt la un nivel ridicat, este foarte greu să ne așteptăm la rezultate mai bune”, a spus antrenorul lui Dinamo, potrivit iamsport.ro.

De asemenea, Kopic a dezvăluit faptul că îl va suna pe Ovidiu Burcă, în momentul în care va avea nevoie de un sfat legat de clubul din Ștefan cel Mare.

Reclamă

„A trecut foarte puțin timp. Îl înțeleg, îi înțeleg emoțiile, energia și sunt de părere că mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez. Voi putea să vorbesc cu el după ce voi înțelege mai bine situația clubului. Nu vreau doar să pun mâna pe telefon și să-l sun doar pentru a o face. Vreau să discut cu el în momentul în care chiar am ceva important de vorbit, în momentul în care va fi legat de un aspect foarte important legat de club. Da, cu siguranță îl voi suna pe viitor”, a mai spus Zeljko Kopic.

Dinamo vrea să transfere o vedetă de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Damjan Djokovic, dorit în Ștefan cel Mare

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii celor de la Dinamo doresc să îl transfere pe Damjan Djokovic în pauza de transferuri din această iarnă, pentru a putea să se salveze de la o nouă retrogradare în Liga a 2-a. Totuși, chiar dacă mijlcoașul nu mai este titular la FCSB, acesta este o soluție pentru banca de rezerve, iar Gigi Becali ar lua în calcul o plecare a acestuia abia în vară.

O altă problemă pentru Dinamo ar fi o eventuală sumă de transfer pe care o va cere Gigi Becali. În momentul de față, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, ajuns în această vară în lotul vicecampioanei, este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu a dezvăluit faptul că acționarii clubului au decis să facă anumite eforturi financiare, pentru a realiza o serie de transferuri, având în vedere faptul că echipa se află pe penultimul loc și ar putea retrograda, din nou, în Liga a 2-a, la capătul acestui sezon competițional.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și