Închide meniul

De ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 martie 2024, 11:44 / Actualizat: 14 martie 2024, 22:13

De ce a fost „săltat Daniel Niculae de mascaţi! Detalii după anunţul „bombă făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE!

Cum a fost surprins Daniel Niculae, la Rapid - Farul

Dan Şucu, alături de Daniel Niculae în tribună / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Apar noi detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE! Iată de ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a fost dus la audieri într-un dosar legat de arme și muniții.

De ce a fost „săltat” Daniel Niculae de mascaţi! Detalii după anunţul „bombă” făcut de Dan Şucu la AS.ro LIVE!

Potrivit iamsport.ro, mai mulți suporteri ai celor de la Rapid și Dinamo ar fi fost săltați de DIICOT în același dosar cu Daniel Niculae. Motivul este acela că ar fi introdus ilegal materiale pirotehnice.

Conform alineatului (3) din legea 126/1995, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

Potrivit articolului 34 (2), se interzice persoanelor fizice confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice altă operaţiune cu articole pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria „obiecte zburătoare luminoase” şi a pocnitorilor din clasa I.

Reclamă

Daniel Niculae, „săltat” de mascaţi! Anunţul de ultimă oră al lui Dan Şucu

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi! Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul uluitor, în direct la emisiunea AS.ro LIVE.

Șeful giuleștenilor a dezvăluit faptul că această veste l-a șocat. Președintele grupării din Giulești este anchetat acum de oamenii legii.

Fostul jucător al formației din Giulești, acum președintele acesteia, a fost ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi. Daniel Niculae este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

Reclamă 4 / 0/3

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Oricine și-l dorește”

Dan Șucu a făcut un anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit despre un subiect care i-a pus pe „jar” pe fanii echipei din Giulești.

În prezent liber de contract, Mircea Lucescu este prezent la majoritatea meciurilor celor de la Rapid și Dinamo, formații din Liga 1 pe care „Il Luce” le-a pregătit în trecut.

Omul cu bani de la Rapid a spus că toată lumea și l-ar dori pe Mircea Lucescu în cadrul clubului, având în vedere experiența acestuia. Totuși, Dan Șucu a dat de înțeles că nu se gândește să îl aducă pe „Il Luce” la echipă, din postura de antrenor, având în vedere că Rapid are acum un tehnician.

„Am văzut că îi place să vină la meciurile noastre. Oricine și-l dorește pe Mircea Lucescu, la orice echipă din România. Noi avem antrenor, asta e clar, dar sunt extrem de multe lucruri pe care le putem învăța de la domnul Lucescu”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă

„Il Luce” a fost antrenorul Rapidului în două perioade: 1997-1998 și 1999 – 2000. Între cele două mandate, cel mai longeviv antrenor român a pregătit-o pe Inter Milano.

Alături de Rapid, Mircea Lucescu a câștigat un titlu de campion, în sezonul 1998/1999, o Supercupă a României, în sezonul 1990/2000 și o Cupă a României, în sezonul 1997/1998.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și