Închide meniul

„De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări la FCSB?” Mihai Pintilii le-a închis imediat gura contestatarilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2024, 22:40

„De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări la FCSB? Mihai Pintilii le-a închis imediat gura contestatarilor

Mihai Pintilii le-a închis imediat gura contestatarilor

Gigi Becali şi Mihai Pintilii / Colaj Profimediaimages

Mihai Pintilii a avut o reacţie vehementă când a fost întrebat despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB şi le-a închis imediat gura contestatarilor. Oficialul liderului din Liga 1 a ieşit imediat din încurcătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit de ce atât el, cât şi Elias Charalambous, acceptă ca patronul să sune pe bancă şi să dicteze schimbările.

Mihai Pintilii le-a închis gura contestatarilor când a fost întrebat despre ordinele lui Gigi Becali

De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări? Nu am ce să-i răspund. De ce îi permit? El de ce îmi permite să iau salariul? Sunt banii lui, poate să facă ce vrea. E simplă treaba. Nu mă afectează, dacă mă afecta eram plecat de mult de aici„, a declarat Mihai Pintilii la orangesport.ro.

Gigi Becali a fost forţat să îl aducă pe Elias Charalambous la echipă după ce Pintilii a fost suspendat pentru că a dat indicaţii. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor urmează în Moldova cursurile pentru licenţa A.

FCSB este lider detaşat în Liga 1. După prima etapă din play-off, echipa lui Gigi Becali are 7 puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi Rapid.

Reclamă

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari

Mihai Pintilii a primit o pedeapsă mărită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, după eliminarea din meciul cu Voluntari. Acesta va putea reveni pe banca FCSB-ului peste aproape o lună, după ce iniţial a primit o suspendare de două etape.

Mihai Pintilii a fost eliminat de Sebastian Colţescu în duelul dintre Voluntari şi FCSB. Acesta a început să protesteze după un fault asupra lui Florinel Coman, car nu a fost sancţionat de arbitru.

Lui Mihai Pintilii i s-a mărit pedeapsa la o lună. Acesta va putea reveni pe banca FCSB-ului pe 1 aprilie, după ce iniţial a primit o suspendare de două etape. Acesta ar fi putut reveni pe banca roş-albaştrilor la primul meci din play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Suspendarea lui Pintilii a crescut la o lună deoarece Sebastian Colţescu a trecut în raportul său faptul că fostul internaţional este antrenor al FCSB-ului, însă de fapt, acesta are funcţia de delegat, deoarece nu are licenţă PRO.

Mihai Pintilii a văzut cartonaşul roşu de la Sebastian Colţescu, fiind nemulţumit de faptul că centralul nu a sancţionat faultul comis asupra lui Florinel Coman.

Arbitrul a mers la marginea terenului pentru a discuta cu Elias Charalambous, care de asemenea cerea cartonaş galben. În acel moment, şi Mihai Pintilii s-a dus la Sebastian Colţescu şi a început să protesteze. Centralul i-a făcut semn să meargă înapoi pe bancă, însă acesta nu s-a liniştit, astfel că a fost eliminat.

Mihai Pintilii a urmărit restul partidei din faţa tunelului care duce la vestiare, deşi nu îi era permis acest lucru. Sebastian Colţescu a observat şi acest detaliu şi a mers direct către delegatul roş-albaştrilor: „Ce faci acolo? Urli la mine? Ce cauți în teren?”, i-a transmis centralul lui „Pinti”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și