Închide meniul

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 17:00

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari

Mihai Pintilii protestează în meciul dintre Voluntari şi FCSB, în faţa lui Sebastian Colţescu/ Profimedia

Mihai Pintilii a primit o pedeapsă mărită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, după eliminarea din meciul cu Voluntari. Acesta va putea reveni pe banca FCSB-ului peste aproape o lună, după ce iniţial a primit o suspendare de două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost eliminat de Sebastian Colţescu în duelul dintre Voluntari şi FCSB. Acesta a început să protesteze după un fault asupra lui Florinel Coman, car nu a fost sancţionat de arbitru.

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari

Conform digisport.ro, lui Mihai Pintilii i s-a mărit pedeapsa la o lună. Acesta va putea reveni pe banca FCSB-ului pe 1 aprilie, după ce iniţial a primit o suspendare de două etape. Acesta ar fi putut reveni pe banca roş-albaştrilor la primul meci din play-off.

Suspendarea lui Pintilii a crescut la o lună deoarece Sebastian Colţescu a trecut în raportul său faptul că fostul internaţional este antrenor al FCSB-ului, însă de fapt, acesta are funcţia de delegat, deoarece nu are licenţă PRO.

Mihai Pintilii a văzut cartonaşul roşu de la Sebastian Colţescu, fiind nemulţumit de faptul că centralul nu a sancţionat faultul comis asupra lui Florinel Coman.

Reclamă

Arbitrul a mers la marginea terenului pentru a discuta cu Elias Charalambous, care de asemenea cerea cartonaş galben. În acel moment, şi Mihai Pintilii s-a dus la Sebastian Colţescu şi a început să protesteze. Centralul i-a făcut semn să meargă înapoi pe bancă, însă acesta nu s-a liniştit, astfel că a fost eliminat.

Mihai Pintilii a urmărit restul partidei din faţa tunelului care duce la vestiare, deşi nu îi era permis acest lucru. Sebastian Colţescu a observat şi acest detaliu şi a mers direct către delegatul roş-albaştrilor: „Ce faci acolo? Urli la mine? Ce cauți în teren?”, i-a transmis centralul lui „Pinti”.

Când poate deveni Mihai Pintilii antrenor cu acte în regulă la FCSB

Mihai Pintilii a primit o veste bună şi a aflat când poate deveni antrenor cu acte în regulă la FCSB. Lucian Burchel a dezvăluit că fostul mijlocaş poate profesa în luna mai, atunci când îşi va încheia cursurile Şcolii de Antrenori din Moldova, pe care le urmează în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Burchel a fost întrebat despre situaţia lui Mihai Pintilii şi a dezvăluit că acesta poate fi antrenor al FCSB-ului încă din sezonul viitor, deoarece pe finalul acestei stagiuni urmează să-şi obţină licenţa PRO.

„(n.r. dacă sunt cei de la FRF împotriva lui Gigi Becali) Sub nicio formă! Am citit și eu niște declarații, erau în momentele când s-a creat acea tensiune leagată de Mihai Pintilii, lucrurile au escaladat un pic.

Dar nu e niciun fel de pericol! FCSB are antrenor, îl are pe Charalambous. Îl va avea și pe Mihai Pintilii, care este la licența A în Moldova, dar face cursurile de calificare pentru a deveni antrenor și probabil că în mai-iunie va avea toate documentele în regulă pentru a fi antrenor cu acte!

(n.r. dacă sunt în regulă cei care fac licența în Moldova) Bineînțeles! Dacă sunt calificați ca antrenori, pot profesa aici fără problemă. Dacă nu, atunci cluburile riscă”, a declarat Lucian Burchel, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și