Închide meniul

„De ce să dispărem?”. Dan Petrescu a comparat-o pe CFR Cluj cu Steaua şi Real Madrid. Ce a spus despre lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 23:47

„De ce să dispărem?. Dan Petrescu a comparat-o pe CFR Cluj cu Steaua şi Real Madrid. Ce a spus despre lupta la titlu

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a comparat-o pe CFR Cluj cu Steaua şi Real Madrid, când a fost întrebat despre viitorul echipei pe care o antrenează. „Bursucul” nu se sperie de scenariul prin care gruparea din Gruia nu ia titlul în Liga 1 pentru a 6-a oară la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o la limită pe FC Voluntari, scor 1-0, şi a revenit pe primul loc în clasament. A depăşit-o pe Farul, care tocmai a răpus-o pe FCSB într-un derby nebun pe Arena Naţională.

Dan Petrescu a comparat-o pe CFR Cluj cu Steaua şi Real Madrid

Campioana en-titre are datorii uriaşe. Neluţu Varga anunţase că ia un calcul un deficit de 25 de milioane de euro. Vestea nu îl face pe Petrescu să se gândească la faliment.

Reclamă

(Reporter: Depinde stabilitatea clubului de câştigarea campionatului?) Asta s-a zis mereu, cinci ani la rând. Eu nu pot să ştiu asta, chiar nu ştiu. De unde să ştiu? Eu sunt antrenor. S-a vorbit, s-a speculat că dacă nu luăm campionatul, dispărem. Eu am zis Craiova nu dispare, Steaua nu dispare, noi de ce să dispărem?

Dacă nu ia Real Madrid, ia Barcelona campionatul anul acesta. Dispare Real Madrid? Hai să fim serioşi! Dar nu pot să ştiu pentru că nu sunt eu cel care dă banii„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj a făcut mutări importante pe piaţa transferurilor în această iarnă. I-a luat pe Anton Maglica (APOEL Nicosia), Bogdan Țîru (Jagiellonia), Andrei Peteleu (Kisvarda) și Ermal Krasniqi (Ballkani).

Nu cred că vor mai veni jucători, cel mult un jucător, că nu mai avem unde să-i punem. Vor fi foarte multe meciuri, trebuie să fiu atent pentru că principalul nostru obiectiv este campionatul, asta e clar„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

După 23 de etape, CFR este liderul la zi din Liga 1. Are 50 de puncte, cu două mai mult decât Farul. Rapid este pe locul 3, cu 42 de puncte. FCSB şi Universitatea Craiova au 41 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale

Mario Camora a transmis un mesaj războinic pentru rivale după victoria la limită de la Voluntari. Campioana României s-a impus prin autogolul marcat de Paz.

Am fost bucuros că am făcut un meci foarte bun la Farul. Echipa a făcut un meci bun acolo. Am reuşit victoria şi aici, pe un teren foarte bun. Victorie pragmatică, din faze fixe, ca de obicei. Am arătat că suntem bine, puternici, bine pregătiţi fizic.

S-a văzut în ambele meciuri. Vrem să câştigăm duminică cu FCSB. Nu mai sunt meciuri uşoare. Pentru noi contează ce facem şi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Cine e pe primul loc, e favorită. Noi suntem tot timpul favoriţi când am luat 5 titluri. Să trecem de FCSB, după aceea de Craiova şi vedem şi ce facem cu Lazio„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna - Real Madrid: "Trebuie să controleze presiunea"
La Liga • 17 mart., 13:46
Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: "Acest arbitru este incredibil!". Nu va mai juca o lună pentru Real Madrid
La Liga • 17 mart., 10:14
Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!”. Nu va mai juca o lună pentru Real Madrid
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”