Închide meniul

De ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0: „Tu ascultă ce spun eu”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 13:27

Reclamă
De ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0: „Tu ascultă ce spun eu

Ce s-a ales de "Fane Bodyguardul", "sperietoarea" de pe vremuri a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie uluitoare după victoria ardelenilor de ieri. Iată de ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a spus că nu e exclus ca Istvan Kovacs să fie central la derby-ul roş-albaştrilor cu Rapid. El a precizat că se teme de acest lucru.

De ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0

„De nu o să-l vedem pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Tu ascultă ce spun eu. Zice că e arbitru FIFA și că vor să demonstreze că el e corect și el să arate că e corect, înțelegi? Poate să-l dea și cu Sepsi, să-l dea cu o echipă, unde cu ajutorul lui, noi să putem să pierdem.

Dacă-l dă cu echipe mici, poate să dea el peste cap și 11 metri că dă, că nu dă. Dar dacă-l dă cu OSK e greu pentru că OSK are echipă valoroasă. Dacă-l dă cu Rapid, e echipă puternică Rapid, adică nu poți să te bați”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, atac dur la Istvan Kovacs: „Nu ţi-e ruşine? Face ce vrea aici pentru că are susţinere”

Gigi Becali, atac dur la Istvan Kovacs! Patronul FCSB susţine că Petrolul a avut două penalty-uri neacordate în meciul cu CFR Cluj.

Reclamă

Becali crede că Istvan Kovacs ar primi susţinere pentru modul în care arbitrează. Milionarul e convins că Istvan Kovacs nu ar fi putut să arbitreze aşa la un meci din competiţiile europene.

Ce s-a întâmplat aseară e incredibil! Au fost două penalty-uri clare pentru Petrolul. Primul, la Musi, s-a dus și i-a luat picioarele. Bun, a trecut cu vederea, VAR nu există, dar al doilea… De ce îl mai trimite pe Kovacs la meciurile CFR-ului?! Nu-ți vine să crezi ce se întâmplă!

Băi, dar știi ce? Le dau totuși un sfat: să-l delege și la noi pe Kovacs dacă vor să ia titlul (n.r. – CFR). Altfel nu pot lua titlul. În mod normal… Kovacs ce să mai caute la noi, să ne arbitreze? E recuzat de mult de FCSB. Dar să-l dea, mă, la noi, că tot luăm titlul! Să-l dea Vassaras pe Kovacs la meciurile noastre!

Reclamă 4 / 0/3

Îl întreb pe Kovacs un lucru. Vreodată, dacă face el așa ceva la meciurile europene, ce se întâmplă cu el? Îl întreb pe el, pe voi, pe Vassaras.

El face ce vrea el aici, pentru că eu cred că are susținere. Dacă el nu are și o încurajare de undeva, n-ar putea să facă așa ceva. Cineva probabil că-i cere asta. Dar tu n-ai demnitate, nu ești om, nu ieși pe stradă, nu ți-e rușine?”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs: „E un tâlhar! Sărbătorea titlurile luate de CFR cu şampanie”

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs! El l-a criticat şi pe Cristi Balaj, care l-a apărat pe Istvan Kovacs.

Porumboiu a susţinut că Balaj, care a fost în trecut arbitru, nu ar fi trebuit să găsească explicaţii pentru faptul că Istvan Kovacs nu a dictat niciun penalty pentru Petrolul. „Lupii galbeni” au susţinut că ar fi trebuit să primească două penalty-uri în meciul pierdut cu CFR Cluj. Porumboiu e de părere că Istvan Kovacs ar fi trebuit să arate punctul cu var la ambele faze incriminate de ploieşteni.

Eu nu prea mă uit, nu pot să mă uit la meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Am vorbit cu duritate ieri (n.r. – luni) de Sebastian Colțescu, dar de acest Istvan Kovacs am vorbit mereu.

Este un arbitru tâlhar (n.r.: Istvan Kovacs). Știu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare, cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra – FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieșit și Balaj să explice faza. Dacă nu aveți nimic cu arbitrii spuneți, bă, să nu mai greșească”, a declarat Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și