Închide meniul

„De ce sunteţi aşa graşi?” Pepe, uluit de jucătorii de la FCSB! Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, dezvăluiri fabuloase

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 9:42

„De ce sunteţi aşa graşi? Pepe, uluit de jucătorii de la FCSB! Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, dezvăluiri fabuloase

Pepe, uluit de jucătorii de la FCSB! Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, dezvăluiri fabuloase

Pepe, în timpul unui meci pentru Porto/ Profimedia

Pepe, fostul fundaş central de la Real Madrid, a fost uluit de jucătorii de la FCSB, după cum au povestit Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu. Cei doi au dezvăluit un episod fabulos, dintr-un cantonament efectuat de roş-albaştrii în urmă cu câteva sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pepe a scris istorie alături de Real Madrid, cucerind numeroase trofee. Fundaşul de 39 de ani a evoluat şi la Campionatul Mondial din Qatar, forma sa fizică fiind de invidiat.

Pepe, uluit de jucătoriide la FCSB. Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, dezvăluiri fabuloase

Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, fostul portar de la FCSB, au povestit o întâmplare petrecută într-un cantonament al formaţiei roş-albastre. Cei doi susţin că s-au întâlnit cu Pepe, fundaşul care evolua pentru Beşiktaş la momentul respectiv.

Stopperul portughez s-a arătat surprins de forma fizică modestă a jucătorilor de la FCSB, la momentul respectiv Denis Alibec, Constantin Budescu şi Harlem Gnohere făceau parte din trupa roş-albastră.

„Eduard Stăncioiu: Eram în cantonament în Turcia.

Reclamă

Mihai Stoica: Aoleu! Cu Beșiktaș, cu slăbănogii aia…

Eduard Stăncioiu: Era Pepe acolo.

Mihai Stoica: Așa ceva…

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Stăncioiu: Pepe l-a întrebat pe Teixeira: ‘Bă, voi ce echipă sunteți?’

Mihai Stoica: Întreba: ‘De ce sunteți așa grași?’

Eduard Stăncioiu: Era Pepe, care a jucat unde a jucat…

Mihai Stoica: Pepe arăta mult mai slab decât era la televizor. La televizor, ni se părea că e ‘monstru’.

Eduard Stăncioiu: Era așchie.

Mihai Stoica: Era Pepe, era Quaresma, care și el era uscat, era Hutchinson, care a jucat acum la Mondial și are 39 de ani. Iar Pepe a văzut niște jucători pe la noi…

Eduard Stăncioiu: Era Budescu, era Alibec, eram și eu.

Reclamă

Mihai Stoica: Era și ‘Bizonul’ (n.r. Harlem Gnohere).

Eduard Stăncioiu: Era, era”, au declarat Mihai Stoica şi Eduard Stăncioiu, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat bomba care va zgudui fotbalul românesc

Mihai Stoica susține că deține o informație care poate „zgudui fotbalul românesc”. MM Stoica afirmă că cunoaște un personaj important care nici măcar nu deține carnet de antrenor.

„Ştiu eu de cineva care nu are carnet de antrenor. O să păstrez pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am şi eu un as în mânecă. O să vedem la momentul oportun. Eu oricum o ţin pentru mine. Aştep să văd ce mişcare face şeful antrenorilor.

M-am interesat dacă Burchel are CV de antrenor şi nu are. M-am interesat. Mă interesez şi eu. În regulament scrie că noi la meciuri trebuie să avem un antrenor cu licenţa PRO. Noi avem.

O să acuz şi eu la rândul meu. Tu îţi imaginezi ce inepţie a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că sunt jucătorii în pericol. Că dacă nu e antrenamentul structurat cum trebuie cumva. Cum să spui că pot muri jucătorii?

Avem medic. Au fost echipe la Liga 1 care au mers fără medic, asta cum mai e? Burchel nu avea habar. Nu ştia despre ce e vorba. Îi place la televizor. Mă aştept să îl văd şi pe la Disney. Spune doar că studiază regulamentul… Păi, studiază, bă, regulamentul, şeful antrenorilor… nu veni să ne explici. Cum să ne spună cine conduce antrenamentul. O să conducă antrenamentul cine considerăm noi. Ăia care au făcut 6 victorii din 7 meciuri.

Nu e ca la Rapid. Eu ştiu că Mihai Iosif nu avea anul trecut carnet de antrenori când au plecat în cantonament. Asta nu e nimic. În momentul în care o devualez, va fi cutremur. Cutremur. Batem 77. Prea vorbesc unii mult şi nu au habar. Nu spun. Îl aştept pe Burchel. Nu are habar. Vorbeşte de dragul de a vorbi. Să îmi dea 10 nume din 200 si vom alege acolo”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și