Închide meniul

Decăderea lui Octavian Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB: „Ați vrut să vă puneți amprenta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2022, 10:45

Decăderea lui Octavian Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB: „Ați vrut să vă puneți amprenta!

Octavian Popescu este jucătorul pe care Becali vrea să ia zeci de milioane de euro

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Decăderea lui Octavian Popescu (19 ani) a fost explicată de Bogdan Costicea, omul care l-a adus la FCSB pe tânărul fotbalist. Scouterul îi arată cu degetul pe şefii vicecampioanei, care i-au schimbat poziţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

22 de meciuri a bifat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, dar nu a înscris niciun gol. Are în cont un assist în Liga 1 și unul în preliminariile Conference League.

Totuși, Tavi rămâne al doilea cel mai bine cotat jucător de la FCSB, cu o valoare de piață de patru milioane de euro. Gigi Becali îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni.

Decăderea lui Octavian Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB

„Nu se întâmplă nimic, el este în continuare același fotbalist special rar, al cărui talent a fost demonstrat deja în prima ligă și nu poate să conteste nimeni. Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!

Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!

Reclamă

Nu are nicio legătură forma actuală cu valoarea lui ca fotbalist, care e una imposibil de contestat. Probabil că și el a devenit un pic îngrijorat din cauza randamentului recent, dar își va reveni, e de ajuns să facă un meci bun și o să reintre în formă. Trebuie să fie ajutat un pic, că e mai greu să realizeze ceva important dacă intră pe teren doar pentru ultimele 15 minute”, a declarat Bogdan Costicea, poatrivit gsp.ro.

Cum poate Octavian Popescu să revină la forma de vis

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, Mihai Badea, i-a dat un sfat prețios lui Nicolae Dică, despre cum să-l readucă pe puștiul de 19 ani la forma de vis din stagiunea precedentă.

Octavian Popescu a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB în stagiunea precedentă, însă a pierdut primul „11” în acest sezon. Mihai Badea, cel care l-a descoperit pe Tavi când avea doar 10 ani, e sigur că „perla” lui Gigi Becali dă cel mai bun randament în flancul stâng al atacului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-l văd în dreapta pe Octavian Popescu! El trebuie să joace într-un sistem de joc în care să fie folosit în centru sau pe partea stângă. Acolo dă cel mai bun randament! Tavi este jucător de ultimă pasă la FCSB”, a spus Mihai Badea, conform prosport.ro.

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Octavian Popescu pentru forma pe care o are în acest sezon. Patronul lui FCSB s-a enervat după umilinţa cu Silkeborg, din Conference Legaue.

„Cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri.

Dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Iar ceilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Decăderea lui Octavian Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB
  • Mesajul clar transmis de scouterul Bogdan Costicea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și