Închide meniul

Cum poate Octavian Popescu să revină la forma de vis. Sfat pentru Nicolae Dică de la omul care îl cunoaște cel mai bine

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2022, 16:54

Cum poate Octavian Popescu să revină la forma de vis. Sfat pentru Nicolae Dică de la omul care îl cunoaște cel mai bine

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, Mihai Badea, i-a dat un sfat prețios lui Nicolae Dică, despre cum să-l readucă pe puștiul de 19 ani la forma de vis din stagiunea precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB în stagiunea precedentă, însă a pierdut primul „11” în acest sezon. Mihai Badea, cel care l-a descoperit pe Tavi când avea doar 10 ani, e sigur că „perla” lui Gigi Becali dă cel mai bun randament în flancul stâng al atacului.

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, sfat prețios pe Nicolae Dică

„Nu-l văd în dreapta pe Octavian Popescu! El trebuie să joace într-un sistem de joc în care să fie folosit în centru sau pe partea stângă. Acolo dă cel mai bun randament! Tavi este jucător de ultimă pasă la FCSB”, a spus Mihai Badea, conform prosport.ro.

21 de meciuri a bifat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, dar nu a înscris niciun gol. Are în cont un assist în Liga 1 și unul în preliminariile Conference League.

Totuși, Tavi rămâne al doilea cel mai bine cotat jucător de la FCSB, cu o valoare de piață de patru milioane de euro. Gigi Becali îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni.

Reclamă

Gigi Becali l-a distrus pe Octavian Popescu, după umilinţa cu Silkeborg

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Octavian Popescu pentru forma pe care o are în acest sezon. Patronul lui FCSB s-a enervat după umilinţa cu Silkeborg, din Conference Legaue.

Cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri.

Dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Iar ceilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „E o problemă când Octavian Popescu e în teren!”

Dacă în stagiunea trecută rezolva meciuri atunci când roş-albaştrii erau sub presiune, în această campanie lucrurile stau altfel şi finanţatorul vicecampioanei se gândeşte că Tavi ar avea probleme în viaţa personală.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și