Închide meniul

Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 8:32

Reclamă
Decizia conducerii „câinilor, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur!

Decizia conducerii "câinilor", care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti!

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti, a fost luată înainte de „finala” lui Dinamo cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele la meciul cu UTA au fost puse în vânzare, dar Peluza Sud a fanilor dinamovişti a fost mutată într-un alt sector al Tribunei a II-a. Acest lucru s-a mai întâmplat la meciul cu Voluntari, iar fanii au reacţionat atunci dur.

Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur!

Ei au decis să nu mai intre la meci după acea decizie a conducerii. Sectorul N, care le este rezervat de regulă Peluzei Sud, va fi ocupat de studenţi, elevi peste 16 ani şi pensionari.

Potrivit gsp.ro, decizia ar fi fost luată de conducerea lui Dinamo fiindcă acea zonă este situată aproape de peluza oaspete. Acolo conducătorii lui Dinamo se aşteaptă să vină fanii CSA Steaua.

Conducătorii lui Dinamo încearcă, astfel, să împiedice noi altercaţii între suporterii „roş-albaştrilor” şi fanii dinamovişti.

Reclamă

La ultimul meci dintre Dinamo şi UTA, din sezonul regular, au fost incidente între fanii „câinilor” şi cei ai CSA Steaua, iar „roş-albii” au fost nevoiţi să joace două meciuri de acasă doar cu copii în tribune.

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie”

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a. Până să fie numit croatul Zeljko Kopic, Ionuţ Chirilă a fost unul dintre numele luate în calcul pentru a prelua banca tehnică a „câinilor”.

Dinamo este foarte aproape de a retrograda în Liga a 2-a. „Câinii” sunt pe loc direct retrogradabil şi, chiar în eventualitatea unei victorii în ultima etapă, depind de jocul rezultatelor. Dinamo – UTA se joacă duminica aceasta, de la ora 21:30. Meciul va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Indiferent dacă se salvează de la retrogradare sau nu, trebuie făcută o reconstrucție de la zero! Dacă mi s-ar propune să vin să antrenez la Dinamo, aș accepta, chiar și dacă retrogradează în Liga a 2-a. În primul rând, îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate. În al doilea rând, Dinamo este casa mea. Acolo m-am născut, am crescut și m-am desăvârșit profesional.

La Dinamo, am construit cea mai puternică generație a fotbalului românesc. Transferul de 2,4 milioane dolari al lui Tararache la Grasshoppers Zurich a salvat clubul de la faliment, în cea mai neagră perioadă a existenței ale.

Dacă aș fi fost lăsat să îmi continui treaba la Dinamo, astăzi clubul ar fi fost departe. Ar fi fost un club stabil din punct de vedere fotbalistic și financiar”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru gsp.ro.

Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere

Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo. Fostul mare jucător al „câinilor” a anunţat că nu o va mai antrena pe CSC Şelimbăr, formaţie pe care o va pregăti până la finalul acestui sezon.

După ce a vorbit despre despărţirea care va avea loc la jumătatea lunii mai cu divizionara secundă, Claudiu Niculescu a fost întrebat dacă a fost contactat de cei din conducerea lui Dinamo.

Fostul jucător din Ştefan cel Mare a început să râdă atunci când a auzit întrebarea, după care le-a transmis un mesaj celor din conducerea „câinilor”. În cazul în care va fi căutat, Niculescu este dispus să negocieze cu Dinamo.

„Haha. Nu, cu siguranță nu. Am rămas dezamăgit după acel episod. Nu mă autopropun. Dacă va fi în viitor, ne vom pune la masă. Până atunci, sunt speculații”, a declarat Claudiu Niculescu, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea Vezi toate știrile
Citește și