Închide meniul

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 mai 2024, 16:00

Reclamă
Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a

Ionuț Chirilă / Hepta

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a. Până să fie numit croatul Zeljko Kopic, Ionuţ Chirilă a fost unul dintre numele luate în calcul pentru a prelua banca tehnică a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este foarte aproape de a retrograda în Liga a 2-a. „Câinii” sunt pe loc direct retrogradabil şi, chiar în eventualitatea unei victorii în ultima etapă, depind de jocul rezultatelor. Dinamo – UTA se joacă duminica aceasta, de la ora 21:30. Meciul va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie”

Indiferent dacă se salvează de la retrogradare sau nu, trebuie făcută o reconstrucție de la zero! Dacă mi s-ar propune să vin să antrenez la Dinamo, aș accepta, chiar și dacă retrogradează în Liga a 2-a. În primul rând, îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate. În al doilea rând, Dinamo este casa mea. Acolo m-am născut, am crescut și m-am desăvârșit profesional.

La Dinamo, am construit cea mai puternică generație a fotbalului românesc. Transferul de 2,4 milioane dolari al lui Tararache la Grasshoppers Zurich a salvat clubul de la faliment, în cea mai neagră perioadă a existenței ale.

Dacă aș fi fost lăsat să îmi continui treaba la Dinamo, astăzi clubul ar fi fost departe. Ar fi fost un club stabil din punct de vedere fotbalistic și financiar”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru gsp.ro.

Reclamă

Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

Florin Prunea a venit cu un verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Fostul mare portar a vorbit despre situația din zona roșie a campionatului, după partida de la Sibiu.

Cu victoria în fața sibienilor lui Marius Măldărășanu, Poli Iași a făcut un pas important în salvarea de la retrogradare. Totuși, acest succes vine ca o veste proastă pentru Dinamo, care este cu un picior în Liga a 2-a.

După meci, mai multe persoane au lansat speculații cu privire la corectitudinea partidei. Chiar Marius Măldărășanu a vorbit despre acest lucru și a răbufnit la adresa persoanelor care consideră ăc Hermannstadt a pierdut intenționat această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea este însă de părere că meciul a fost unul corect și că sibienii lui Marius Măldărășanu au avut o prestație modestă.

Totodată, acesta a vorbit și despre situația lui Dinamo și a menționat faptul că șansele de salvare au scăzut pentru „câinii” lui Zeljko Kopic.

„Nu a fost nimic necurat. Am văzut meciul. Hermannstadt a jucat slab. Iași a luat trei puncte uriașe. A scos și Silvică (n.r. Lung) vreo două sau trei ocazii. Din păcate, șansele lui Dinamo scad mult. Se joacă totul în ultima etapă”, a spus Florin Prunea, la prosport.ro.

„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman a dus lipsă de oferte din campionatele importante ale Europei şi va ajunge, din vară, în Qatar. Antrenorul român e convins că lui „Mbappe” de la FCSB îi lipseşte o calitate pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Chirilă a analizat evoluţiile golgheterului Ligii 1 şi asigură că Florinel Coman nu are „explozia” care l-ar fi propulsat la granzii din Premier League sau La Liga.

Florinel Coman ar urma să joace în Qatar după EURO 2024. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB. În conturile roş-albaştrilor va intra clauza de 5 milioane de euro, pe care o are atacantul de 26 de ani.

Am văzut zilele trecute ce înseamnă Manchester City – Real Madrid, PSG – Barcelona. Florinel Coman nu poate să joace în primele 5 campionate din Europa din cauza vitezei de joc extraordinare, condițiilor de adversitate și spațiilor mici. E un jucător extrem de talentat, are element surpriză, mobilitate, pasă decisivă, e inteligent, dar îi lipsește calitatea de bază pentru a juca la nivelul ăsta – explozia.

Reclamă

O ai sau nu o ai. Ea poate fi îmbunătățită cel mult 5% prin antrenamente. La ce se joacă în Champions League, la viteza de joc din Premier League, la tacticizarea din Italia, la forța fizică din Franța, mi-e greu să cred că Florinel poate face față în momentul ăsta”, a spus Ionuț Chirilă la digisport.ro.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și