Închide meniul

Decizia finală luată de Gigi Becali, după ce Risto Radunovic a ameninţat cu plecarea de la FCSB: „Asta îi propun!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 8:29

Reclamă
Decizia finală luată de Gigi Becali, după ce Risto Radunovic a ameninţat cu plecarea de la FCSB: „Asta îi propun!

Decizia finală luată de Gigi Becali în legătură cu viitorul lui Risto Radunovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-a aflat care este decizia finală luată de Gigi Becali, după ce Risto Radunovic a ameninţat cu plecarea de la FCSB. Fundaşul muntenegrean a dezvăluit că nu îşi mai doreşte să rămână la liderul Ligii 1, chiar şi în cazul în care roş-albaştrii câştigă titlul şi obţin calificarea în preliminariile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera nu este dispus să facă mari sacrificii pentru a-l păstra pe titularul din flancul stâng al apărării FCSB-ului. Ultima propunere pe care i-o va face este aceea de a-i mări salariul lunar, de la 11.000 de euro la 15.000 de euro.

Decizia finală luată de Gigi Becali, după ce Risto Radunovic a cerut să fie lăsat să plece de la FCSB

Omul de afaceri este hotărât să nu cedeze în faţa presiunilor lui Radunovic, care mai are contract la FCSB până în vara anului viitor. Iniţial se zvonise că Gigi Becali e dispus să îi crească salariul la 20.000 de euro pe lună.

O să-i propun acum prelungirea lui Radunovic. O să-i pun 15.000 (n.r. de euro), că are 30 de ani. Îi dai 20.000 unuia când are 20, 23 de ani, când nu mai câştigi bani de pe el cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, 15.000 îi dau„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Iniţial, Gigi Becali s-a amuzat când l-a auzit pe Radunovic şi l-a ironizat: „Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?

Reclamă

Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic

MM Stoica recunoscuse că Radunovic vrea un salariu mai mare la vicecampioana României, dar că s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali. Dacă nu se ajunge la un acord, sunt şanse mari ca experimentatul fundaş să plece de la FCSB.

Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta.

Eu l-aş ţine şi discuţia asta am demarat-o de multe ori cu Gigi şi la un moment dat am avut o discuţie cu Risto, dar poate a uitat. Risto a cerut o mărire a contractului aflat în derulare, iar Gigi nu a fost de acord„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Risto Radunovic a bifat 35 de meciuri la FCSB, în toate competițiile. Fundașul a reușit să marcheze și un gol, în partida cu Universitatea Craiova, din turul sezonului regulat. De asemenea, acesta și-a mai trecut în cont și două pase decisive.

Transferat în 2021 de la Astra, pentru 400.000 de euro, Radunovic are în prezent o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și