Închide meniul

Decizia incredibilă luată de Gigi Becali! Anunţul făcut după FCSB – Hermannstadt 3-0

Dan Roșu Publicat: 17 decembrie 2023, 8:34

Reclamă
Decizia incredibilă luată de Gigi Becali! Anunţul făcut după FCSB – Hermannstadt 3-0

Decizia incredibilă luată de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Decizia incredibilă luată de Gigi Becali îl vizează pe Andrea Compagno. Dacă în ultima perioadă, pantronul FCSB a susţinut că îl va vinde pe atacantul italian, Mihai Stoica a anunţat că omul de afaceri s-a răzgândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meme a vorbit despre situaţia lui Compagno după FCSB – Hermannstadt 3-0, meci pentru care italianul pentru care Becali plătea anul trecut 1.5 milioane a fost suspendat.

Decizia incredibilă luată de Gigi Becali

„Lui Gigi i-a plăcut foarte mult cum a jucat Compagno. Şi noi ne-am bucurat foarte mult. Știam că îşi va reveni. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă, s-a răzgândit. Eu nu cred că îl va mai vinde.

Noi suntem Team Andrea toţi. Îl iubim şi îl apreciem enorm. Niciodată n-a venit să spună nimic, chiar şi când îl făcea praf Gigi. E un caracter extraordinar”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Compagno nu a marcat decât 4 goluri în acest sezon, după ce anul trecut îşi trecea în cont 20 de reuşite în Liga 1. În urmă cu puțin timp, Becali a spus că Andrea Compagno poate pleca de la echipă în schimbul sumei de 500.000 de euro, dar pare că s-a răzgândit.

Reclamă

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Meme, înaintea meciului cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB – FC Hermannstadt 3-0

La finalul duelului dintre FCSB și FC Hermannstadt, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Mihai Lixandru, și crede că mijlocașul de 22 de ani este un jucător care „dă echilibru”.

”Foarte solidă FCSB în linia de mijloc. Lixandru e un jucător care dă echilibru. Recuperează, are o tehnică superioară pentru poziția asta de mijlocaș central.

Se cunoaște că are școala asta a FCSB-ului. Are o progresie bună cu mingea la picior. Și Tavi Popescu a avut o seară bună, a centrat la golul 3”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și