Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno: „E un caracter extraordinar! Îl iubim”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 20:58

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno: E un caracter extraordinar! Îl iubim”

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous, pe care Gigi Becali ar fi dorit să îl vândă în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, oficialul echipei „roș-albastre” a dat acum de înțeles că patronul echipei nu ar mai dori să scape de jucătorul transferat de la FCU Craiova, pentru suma de 1,5 milioane de euro. În urmă cu puțin timp, Becali a spus că Andrea Compagno poate pleca de la echipă în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno. Mesajul oficialului

Totuși, „MM” a spus acum că latifundiarul din Pipera nu ar mai dori să îl vândă pe italian în această iarnă, nici pentru suma de 500.000 de euro, pe care acesta a cerut-o inițial. De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit faptul că staff-ul celor de la FCSB este foarte mulțumit de Compagno și l-a numit pe italian un „profesionist cum rar se vede”

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Reclamă

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCU Craiova a vorbit despre atacantul italian al celor de la FCSB, care a căzut în dizgrațiile șefului echipei „roș-albastre”.

„Gigi Becali greșește foarte mult, Andrea Compagno este cel mai bun vârf din România. Dacă nu aș fi avut 2 atacanți foarte buni l-aș fi adus înapoi. Mi l-aș fi dorit foarte mult. Va regreta foarte mult dacă îl vinde, dacă FCSB îl vinde în retur s-ar putea să se simtă lipsa acestuia”, a spus Adrian Mititelu, la finalul partidei dintre FC Voluntari și FCU Craiova, încheiată cu victoria oltenilor, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului trecut, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. În tricoul vicecampioanei a adunat, până în momentul de față, 54 de partide, în care a marcat 20 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și