Închide meniul

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2024, 22:38

Reclamă
Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul - Dinamo 1-1

Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei/ Captură Prima Sport

Iată decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1. Este o veste importantă pentru antrenorul echipei din Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul meciului cu Dinamo, Dorinel Munteanu l-a tras de tricou pe David Maftei, din cauza faptului că nu îl privea în ochi atunci când îl certa, la marginea terenului.

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

Incidentul a ajuns în atenția Comisiei de Disciplină, însă Dorinel Munteanu va mai avea de așteptat, până când își va afla pedeapsa.

Potrivit informațiilor oferite de golazo.ro, Comisia de Disciplină a decis să amâne pentru o săptămână judecata acestei spețe, lucru care a fost solicitat chiar de antrenorul Oțelului.

Dorinel Munteanu riscă să primească o suspendare între două și 6 jocuri, conform regulamentului:

Reclamă
Reclamă

„Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane, se sancţionează astfel”:

– Dacă autorul este un jucător sau antrenor, cu măsura suspendării de la două la 6 jocuri

– Dacă autorul este un oficial sau oficial asimilat, cu măsura suspendării de la două la 6 luni”, se arată în articolul 52 din Regulamentul Disciplinar.

Reclamă

Adrian Mutu l-a criticat pe Dorinel Munteanu pentru gestul golănesc, iar antrenorul a venit cu replica

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Oțelul Galați nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă de la finalul partidei cu Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-0.

Adrian Mutu l-a criticat pe Dorinel Munteanu din cauza gestului golănesc făcut de acesta, de la meciul cu Dinamo. Atunci, Munteanu l-a tras de tricou pe Maftei, jucătorul său, la marginea terenului.

Mutu a sugerat că Munteanu s-ar fi aflat în spital, dacă ar fi procedat la fel cu Cristi Săpunaru sau Ionel Ganea.

Acum, Dorinel Munteanu a primit ocazia perfectă de a-i răspunde lui Adrian Mutu și nu s-a ferit de cuvinte:

„Nu există om care nu greșește. Eu mă duc la comisie cu sufletul curat. Dar să plătesc amenzi sau să fiu suspendat pentru un gest… Nu e vorba de răutate, la mine nu există agresivitate. E doar agresivitate verbală, mai spun la nervi, dar agresivitate fizică niciodată!

S-a spus că dacă era Săpunaru… Păi, Săpunaru la 20 de ani comenta la antrenor? Hai să fim serioși. Am luat-o razna cu toate aceste comentarii. Ce să-i transmit eu lui Mutu? Să mă iau cu el? Nu. El a venit cu argumente contra mea. Eu nu am zis nimic. Îi doresc să revină (n.r. pe banca unei echipe).

Asta le transmit tuturor celor care, pentru un bănuț, trebuie să vorbească. Și nu o spun cu răutate. Am primit un mesaj și mi s-a zis ‘Trebuie să spun și eu ceva. Ca să câștig bani’. ‘Spune, mă, de Dorinel Munteanu că e cel mai idiot, cel mai tâmpit antrenor”, a spus Dorinel Munteanu.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și