Închide meniul

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2024, 0:06

Reclamă
Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali!

Alex Băluţă / AntenaSport

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali a fost anunţată de jucătorul FCSB-ului chiar după meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă, care traversează o formă foarte bună, a mărturisit că a încercat să nu ia în seamă criticile patronului. Băluţă a precizat că se concentrează pe jocul lui.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

Victorie cu emoţie, să zic. Fane a scos o minge incredibilă, acum, pe final.

Am avut emoţii. O victorie muncită. Mă bucur din suflet că plecăm cu 3 puncte de aici.

(n.r: Assist pentru tine, creşti de la meci la meci) Da, într-adevăr, asta mi-am propus, să continui forma bună. Mă bucur din suflet că mi-am ajutat colegii, că am adus un plus.

Reclamă
Reclamă

Asta trebuie să facem toţi, indiferent că începem titulari sau intrăm de pe bancă. O să dau mereu tot ce am mai bun.

(n.r: despre criticile lui Gigi Becali, dacă au produs un efect benefic) Am încercat să nu mai iau în seamă criticile, să îmi văd mai mult de jocul meu. Să mă concentrez mai mult când am mingea. Să fiu mai eficient pentru că asta mi-a lipsit. 

(n.r.: despre automatisme, omogenitate, dacă se văd la FCSB) Bineînţeles. Victoriile aduc victorii. Indiferent de cum jucam ne doream enorm să luăm 3 puncte. Dacă vom continua să câştigăm vom fi acolo unde e locul.

Reclamă

(n.r.: despre meciul cu PAOK) Ar fi ceva incredibil (n.r: să câştige FCSB), suntem într-o formă bună. Avem un lot valoros. Trebuie să avem curaj şi, de ce nu, putem să plecăm cu punct sau puncte”, a spus Alex Băluţă după meci, la digisport.ro.

Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire

Meciul Sepsi – FCSB 0-1 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a obţinut a treia victorie din acest sezon şi a urcat până pe locul 10 în Liga 1. De partea cealaltă, Sepsi se află pe locul 13, cu 11 puncte.

Unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe a fost Florin Tănase, cel care a şi marcat primul său gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor. Alex Băluţă a reuşit assist-ul la golul lui Tănase. Dacă pentru covăsneni urmează meciul de pe terenul celor de la FC Hermannstadt, FCSB se pregăteşte pentru duelul de la Salonic din Europa League, cu PAOK.

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ștefan – Haruț, M. Sota, Alimi, Oroian – Matei, M. Coman, Kallaku
Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, A. Dumitrescu, Breij, Siger, Popsa, Neskovic, Hajdin, Oberlin, Drăghiceanu
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut, Alhassan – Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu – Daniel Popa
Rezerve: Vlad, Bîrligea, Miculescu, Ștefănescu, Lixandru, Edjouma, Baeten, Olaru, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

 

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

23:53

Scandal uriaş în Atletico – Real Madrid! Jucătorii, trimişi la vestiare după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și