Închide meniul

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 septembrie 2024, 14:51

Reclamă
Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

Sepsi - FCSB LIVE TEXT

Bucuria jucătorilor de la FCSB, după un gol / Profimediaimages

Meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1, va fi în format LIVE TEXT, de la ora 21:30, pe AS.ro. Fără victorie în ultimele două meciuri din campionat, roș-albaștrii sunt obligați să câștige la Sfântu Gheorghe pentru a se apropia de echipele aflate pe locuri de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi și FCSB au fost adversare de 22 de ori în competiția internă. Covăsnenii au reușit numai două victorii împotriva echipei lui Gigi Becali. În alte șapte partide au reușit să scoată un punct.

Sepsi – FCSB LIVE TEXT. Echipele probabile

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Florin Ștefan – Neskovic, Mino, Alimi, Dumitrescu – Matei, Debeljuh, Marius Coman

Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut, Alhassan – Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu – Daniel Popa

Reclamă
Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Se anunță schimbări importante în echipa de start a campioanei en-titre. Numai în centrul defensivei nu vor fi modificări față de meciul cu RFS, din Europa League, câștigat categoric de roș-albaștri. Chiricheș și Dawa rămân titulari în lipsa lui Ngezana (accidentat) și Mihai Popescu (suspendat).

Facem rotații, e ceva logic și normal, lotul e numeros, nu contează cine joacă, primul «11» nu contează prea mult, toți care joacă trebuie să o facă bine. Vom vedea cine va fi odihnit.

Reclamă

Cel mai important meci e acesta, eu sunt cel care își asumă responsabilitatea. Contează meciul cu Sepsi, abia apoi cel din Europa. Trebuie să câștigăm puncte„, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Sepsi trece prin cel mai dificil moment din ultimii ani. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut cinci dintre ultimele șase meciuri din campionat. Covăsnenii sunt pe locul 12 în Liga 1 și au cu un punct mai mult decât FCSB. Roș-albaștrii au și o restanță de disputat.

Ne-am pregătit bine, am pus la punct unele aspecte. Aștept să vedem cât de bine am înțeles aceste lucruri și sper să le și punem în practică. Din păcate, Bogdan Oteliță e accidentat, se pare că este o accidentare mai gravă, îl avem și pe Gabriel Debeljuh cu probleme, nu știu dacă la ora jocului va putea evolua„, a declarat antrenorul lui Sepsi, Valentin Suciu.

După meciul cu Sepsi, FCSB va avea deplasare cu PAOK în Europa League. Până atunci, echipa lui Răzvan Lucescu joacă împotriva lui Aris, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:45

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

16:36

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham: „La naţională m-a impresionat de multe ori”

16:31

Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”

16:23

Ionel Ganea, discurs surprinzător despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Zici că a omorât pe cineva!”

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și