Închide meniul

Decizia lui Laszlo Dioszegi în privinţa lui Liviu Ciobotariu, după ce antrenorul a ratat obiectivul impus de patronul lui Sepsi!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 23:31

Decizia lui Laszlo Dioszegi în privinţa lui Liviu Ciobotariu, după ce antrenorul a ratat obiectivul impus de patronul lui Sepsi!

Decizia lui Laszlo Dioszegi în privinţa lui Liviu Ciobotariu

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, la un meci al echipei sale / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi şi-a anunţat decizia în privinţa antrenorului Liviu Ciobotariu. Înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid, patronul lui Sepsi impusese un obiectiv de 4 puncte pentru aceste două jocuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Liviu Ciobotariu nu a atins acest obiectiv, Dioszegi a transmis că „Ciobi” rămâne momentan antrenorul lui Sepsi.

Decizia lui Laszlo Dioszegi în privinţa lui Liviu Ciobotariu

Din păcate da (n.r.: Sepsi a ratat obiectivul de a scoate 4 puncte cu Petrolul şi Rapid). Ştiu că toată lumea aşteaptă marele anunţ, dar regret să vă spun că aşa am decis.

Dacă am început un drum, continuăm împreună! Toţi oamenii au o altă atitudine. S-a văzut şi la meciul cu Petrolul şi la cel de azi.

Antrenorul nu poate să intre pe teren să marcheze. Astăzi am ratat 6-7 ocazii mari.

Reclamă

Este o normalitate să mergem împreună. Asta nu înseamnă că pierdem iar meciuri şi nu se fac schimbări.

„E mai înţelept să mergem împreună”

Avem meciul cu Craiova (n.r: cu FCU), eu cred că echipa asta, cu ce am văzut astăzi, o să producă multe surprize plăcute.

Chiar dacă nu intrăm în playoff, ne luptăm pentru locul 7 şi să jucăm în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

I-am felicitat pe băieţi în vestiar. Am văzut o dăruire extraordinară. Cred că putem să spunem că am fost mai buni ca Rapidul. Că mingea nu a vrut să intre în poartă, asta e altceva.

E mai înţelept să mergem împreună. Cu meciul de astăzi cred că s-a terminat coşmarul.

„Am vrut să trezesc pe toată lumea”

Am vrut să trezesc pe toată lumea. Erau foarte importante 4 puncte, nu mai vorbesc de 6 puncte. Nu a fost un ultimatum că trebuie să luăm 4 sau 6 puncte. Trebuiau să vadă jucătorii că nu am fost mulţumiţi.

Am încredere că ne vom reveni. Dacă nu, putem să schimbăm antrenorul. La orice etapă se poate schimba antrenorul. Dacă lucrurile încep să meargă spre bine trebuie să fii iresponsabil să iei nişte decizii cu care nu ştii unde ajungi”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru digisport.ro după Sepsi – Rapid 0-0.

Sepsi – Rapid 0-0. Giuleștenii s-au încurcat și au ratat șansa de a urca pe primul loc!

Sepsi – Rapid 0-0. Duelul din prima etapă a returul s-a încheiat la egalitate, meciul fiind în format live text, pe AS.ro. Giuleștenii au ratat șansa de a urca pe primul loc, peste rivalii de la FCSB.

Tsoumou a debutat la formația giuleșteană, fiind trimis în teren de Cristiano Bergodi în repriza secundă. Atacantul transferat în această săptămână de giuleșteni a ratat o ocazie mare, lovind bara transversală, după o execuție spectaculoasă.

Cristiano Bergodi a fost suspendat la acest meci, iar pe bancă a stat antrenorul secund al Rapidului, Adrian Iencsi.

Reclamă

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan – Rența, Alimi – I.Gheorghe, Ștefănescu, Aganovic – Safranko

Rezerve: D. Moldovan, Kecskes, Oteliță, Kallaku, Rondon, Damașcan, Matei, Varga, Debeljuh

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Al. Albu, Al. Ioniță II – Funsho, Borja Valle, Papeau

Drăghia, Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Kait, El Sawy, Cîrjan, Pănoiu, Tsoumou

Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) / Arbitru VAR: Găman George Cătălin (Craiova), Arbitru AVAR: Baban Vlad (Iaşi)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și