Închide meniul

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 8:32

Reclamă
Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Decizia radicală luată de Gigi Becali după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi va afecta câțiva jucători de la FCSB, de care patronul roș-albaștrilor e convins să se despartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are cinci jucători pe lista curățeniei de vară, susține digisport.ro. Vorbim de cinci fotbaliști cărora le expiră contractul cu echipa din Berceni. Doar unul are șanse să prelungească înțelegerea.

Decizia radicală luată de Gigi Becali, după titlul pierdut în fața lui Gică Hagi

Este vorba de Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani. Fundașul Tamm pare singurul cu șanse reale să rămână la FCSB, fiind unul dintre fundașii pe care Becali s-a putut baza.

Crețu e ca și plecat de la FCSB, după ce l-a scos din minți pe Becali, care a și spus că nu va mai pune piciorul pe iarbă la echipa roș-albastră.

Deian Sorescu a confirmat în mare parte așteptările patronului, dar Gigi Becali nu pare dispus să plătească încă 850.000 de euro pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

Reclamă

Boban Nikolov nu a prins aproape deloc echipa și va pleca în această vară. Este și situația lui Billel Omrani, doar că atacantul va fi lăsat să plece din cauza salariului mare, de 20.000 de euro.

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul. Roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul de opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru, pentru sursa citată.

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

”Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile.

Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu. Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și