Închide meniul

Decizia radicală pe care a luat-o Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0. ”Va scrie o hârtie”

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2023, 8:14

Reclamă
Decizia radicală pe care a luat-o Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0. ”Va scrie o hârtie”

Decizia radicală pe care a luat-o Gigi Becali, după Rapid - FCSB 1-0

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Decizia radicală pe care a luat-o Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0 are legătură cu arbitrajul lui Horațiu Feșnic. Patronul roș-albaștrilor susține că a fost ”furat” în derby-ul de pe Giulești și că Răzvan Burleanu este responsabil pentru asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Becali a luat hotărârea de a nu-l mai lăsa pe președintele Valeriu Argăseală să participe la Comitetul Executiv din cadrul FRF. Burleanu a fost de asemenea acuzat că și-a ”cumpărat” voturi pentru a rămâne președintele FRF.

Decizia radicală pe care a luat-o Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0

”Argăseală va scrie o hârtie în care le va spune că nu mai participă la Comitetul Executiv care votează tot ce spune Burleanu. Nu am ce să caut într-o asociație care, dacă Burleanu zice ’Am hotărât așa, hai, ridicați mâna’. Eu nu mai particip la asta. Argăseală nu se mai duce niciodată. Ne lăsăm în mâna Domnului, să facă ce vrea Domnul.

Niciodată în viață nu am votat eu Burleanu. Vali mi-a zis că merge la adunare. ’Du-te, mă, că se votează în unanimitate’. În România se votează pe trei tricouri, 20 de mingi și 20 de mii de euro. De acum încolo nu se va mai duce nimeni. Am văzut că el controlează totul. Dacă e un singur candidat, mă interesa pe mine? Nu există unul în România mai deștept decât Burleanu.

Pentru Farul nu sunt interese. Nu e Hagi omul ăla care să facă intervenții. Nu ține cineva cu el, nu ține FRF cu Hagi, niciodată. Cu Rapidul a avut dreptate CFR. Eu am văzut ce am văzut. E numai într-o direcție azi. Nu știu cine, ce, cum, eu spun doar ce văd.

Reclamă

Poate că e labil psihic și îi e frică de stadion. Poate se dă el important, cu nasul pe sus, dar poate îi e frică. E posibil să fie împotriva mea. E posibil orice, numai Hagi nu. Nu pot să zic că Hagi are vreo vină”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu

Înainte de tirada din direct, Gigi Becali i-a scris și un mesaj președintelui Burleanu. Becali a acuzat arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care, în opinia lui, trebuia să le acorde gazdelor două cartonașe roșii. Gigi e sigur că arbitrul a hotărât soarta partidei.

Rămas la cinci puncte în spatele nașului Hagi, Becali s-a simțit lucrat de președintele FRF, Răzvan Burleanu. După ce a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special că i-a scris lui Burleanu, patronul din Berceni le-a trimis mesajul colegilor de la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău. E creația ta, poți să mai aduci câțiva greci ca să conduceți federația. Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri”, a fost mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Răzvan Burleanu, fiind citit, în direct, de Vali Moraru.

Prima fază la care Becali a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A doua fază la care patronul a cerut cartonaş roşu a fost cea în care Dragoş Grigore a intrat asupra lui Andrea Compagno. În ambele momente, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și