Închide meniul

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0: „O să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile! Lui Coman îi rupe oasele!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 23:52

Reclamă
Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0: O să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile! Lui Coman îi rupe oasele!”

Replică dură a lui Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacție după Rapid – FCSB 1-0. Patronul vicecampionei României a fost nemulțumit de modul în care „centralul” Horațiu Feșnic a arbitrat derby-ul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, latifundiarul din Pipera a declarat că i-a trimis anumite mesaje lui Răzvan Burleanu, la finalul meciului.

Gigi Becali, prima reacție după Rapid – FCSB 1-0: „O să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile”

„Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată. Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a avut şi un dialog încins cu Ilie Dumitrescu, din cauza arbitrajului.

Reclamă

Gigi Becali: Cum adică e portocaliu? Și domnul Ilie Dumitrescu că: ‘Da, domnule, așa e!’

Ilie Dumitrescu: Păi, ce, mă? Trebuie să spun ce îți place ție sau ce vrei tu să auzi?

Gigi Becali: Hai, gata, lasă-mă că n-am chef de tine acum!

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu: Păi, nici eu de tine, stai relaxat acolo!

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0

Mihai Stoica a avut izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0. Managerul general al celor de la FCSB a atacat în termeni duri arbitrajul lui Horaţiu Feşnic. Mihai Stoica a incriminat două faze din prima repriză.

Prima fază la care Mihai Stoica a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A doua fază la care Mihai Stoica a cerut cartonaş roşu a fost cea în care Dragoş Grigore a intrat asupra lui Andrea Compagno. La ambele faze, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

Grație acestui succes, Rapid a ajuns la 31 de puncte în Liga 1, dar rămâne în continuare pe locul 5 în clasament. De cealaltă parte, FCSB rămâne pe 3, după ce a ratat șansa de a o depăși pe CFR Cluj.

Reclamă

„E o victorie importantă, de moral. Am trăit cu emoții finalul, mi-am dorit ca echipa mea să câștige. Au fost 2 reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în repriza a doua a avut o replică bună FCSB-ul. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută, e o atitudine care mă încântă. Chiar dacă am suferit, important e că am adus cele 3 puncte acasă.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ei ne-au obligat să ne apărăm mai jos, dar am rezistat, Moldovan a făcut un meci mare și astăzi, și apărarea la fel. Merită felicitați, e victoria lor, și-au dorit-o și e meritată.

În fotbal doar meciul următor contează, se uită ce ai făcut în trecut. Am simțit-o și eu, trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ma voi concentra pe meciul cu CFR Cluj. N-am făcut niciun cadou nimănui, decât celor care țin cu Rapid. În rest, nu ne intereseză. Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să obținem mai multe puncte și vedem unde ajungem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și