Închide meniul

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj! VAR-ul a văzut penalty la un duel Dugandzic – Burcă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 22:50

Reclamă
Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj! VAR-ul a văzut penalty la un duel Dugandzic – Burcă

Decizie controversată în Rapid - CFR Cluj!

Duel între Dugandzik - Rada în timpul meciului Rapid - CFR Cluj / orangesport.ro

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj! Cătălin Popa a dictat uşor un penalty în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti şi nici verificarea VAR nu l-a contrazis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu VAR. Fundaşul oaspeţilor a primit şi cartonaşul galben.

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj

Au urmat protestele oaspeţilor, în timp ce golul era verificat în camera VAR unde se afla Ovidiu Haţegan. Totuşi, chiar dacă reluările au arătat că faultul nu a fost unul clar, decizia a rămas cea iniţială.

Dugandzic a fost cel pe care l-a lăsat Cristi Săpunaru să execute penalty-ul şi acesta a înscris împotriva fostei sale echipe din Liga 1. L-a învins pe Scuffet cu un şut perfect.

Cristi Săpunaru a marcat în prima repriză

Cristi Săpunaru a marcat singurul gol al primelor 45 de minute, după un penalty acordat de Cătălin Popa, doar după ce a fost chemat la VAR de Ovidiu Haţegan.

Reclamă

Scuffet l-a lovit dur cu pumnii pe Luckassen, ratând mingea pe care şi atacantul gazdelor o căuta. Yuri a respins prin foarfecă şi l-a încurcat pe portarul oaspeţilor.

Cătălin Popa a ajuns la VAR pentru a vedea reluările şi a luat decizia corectă: penalty pentru Rapid. Cristi Săpunaru a executat şi a deschis scorul pe Giuleşti.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și