Închide meniul

„Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 20:06

Reclamă
„Decizie de pus în ramă! Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Mihai Stoica, după un meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu un răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu, la finalul derby-ului FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului a răbufnit când a auzit declaraţiile rivalilor, care au pus „tunurile” pe brigada de arbitri. „A fost viciere de rezultat!”, a afirmat acţionarul minoritar al Rapidului.

Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Cea mai controversată fază din FCSB – Rapid s-a produs în minutul 23. Rapid a marcat pentru a treia oară, prin Hasani, dar Marcel Bîrsan a decis că Albion Rrahmani a influenţa faza şi a anulat golul marcat de kosovar. Marius Avram a declarat că decizia a fost eronată, dar Mihai Stoica nu îi dă dreptate fostului arbitru.

Bîrsan a avut un meci foarte greu, pentru că au fost nervi, intrări dure. Eu zic că a fost un arbitraj bun, în orice caz echidistant. Golul Lui Hassani a fost anulat pentru că trebuia anulat.

Rrahmani îl încurcă în mod evident pe Târnovanu şi decizia este de pus în ramă. Nu ai voie să validezi un asemenea gol. Târnovanu nici măcar nu pleacă după minge pentru că aşteaptă să vadă ce face Rrahmani. Îl derutează în mod evident”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

S-au stârnit discuţii aprinse şi după golul de 2-2 al lui Alex Băluţă. Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu aşteaptă explicaţii de la preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze.

Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune…„, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Să-i luați interviu lui Radu Petrescu„, a declarat Daniel Niculae la zona mixtă.

Şi Dan Şucu a atacat arbitrajul lui Marcel Bîrsan.

Reclamă

Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”, a spus Dan Şucu pentru primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și