Închide meniul

Decizie istorică înainte de Rapid – FCSB! Pactul încheiat de suporterii celor două rivale

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 19:09

Decizie istorică înainte de Rapid – FCSB! Pactul încheiat de suporterii celor două rivale

Rapid - FCSB, aproape sold out

Suporterii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

  • Decizie istorică înainte de Rapid – FCSB
  • Pactul încheiat de suporterii celor două rivale

Suporterii celor de la Rapid le vor ceda o întreagă peluză rivalilor de la FCSB în derby-ul din Giulești. Anunțul a fost făcut chiar de clubul alb-vișiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FCSB le vor întoarce favoarea rapidiștilor și le vor ceda o peluză întreagă pe Arena Națională, la retur, în luna noiembrie.

Pactul încheiat de suporteri înainte de Rapid – FCSB

„Ținând cont că partida dintre Rapid și FCSB se va disputa cel mai probabil cu casa închisă, într-o atmosferă specifică unui derby, s-a căzut de acord ca toată Peluza Sud să fie alocată suporterilor echipei oaspete, urmând ca la meciul retur să primim noi toate biletele din Peluza Nord de pe Arena Națională”, se arată în anunțul oficial făcut pe Facebook de Rapid.

Reclamă
Sursa: Facebook Rapid

24 iulie e data la care e programat derby-ul Rapid – FCSB, în etapa a doua din Superliga României. Returul se va juca pe 5 noiembrie.

În sezonul trecut, Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile. Giuleștenii au câștigat cu 1-0 în tur, iar roș-albaștrii și-au luat revanșa la retur, 3-1.

Reclamă

Mihai Stoica a început războiul cu rivalii de la Rapid

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a lansat o primă ironie la adresa rivalilor de la Rapid. Acesta a spus că are „leucoplastul” pregătit, aluzie la un episod antologic din trecut, când i-a ironizat cu o rolă de leucoplast pe fanii Rapidului. De asemenea, Mihai Stoica regretă faptul că Dinamo nu mai joacă în Liga 1.

„Mi-aș fi dorit derby-ul ca anul trecut cu Dinamo, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid și are un stadion nou, pe care are și dreptul să îl folosească. Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou și să fii lăsat să joci pe el. 

Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giulești, dar am o rolă de leucoplast nouă și vreau să o folosesc, am achiziționat-o de ceva timp și trebuie folosită. 

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, sper, și o spun cu sinceritate, să vină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. Decât cu jucători second hand în Liga 2, mai bine o iau de la zero, cum a luat-o Rapid, care e o echipă sănătoasă. Bine, dacă plătește datoriile către Julio Cesar, și mai frumoasă, bine, dar și Julio Cesar ăla, a luat bani mulți de peste tot”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă.

Suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci disputat în Giulești

Șucu a explicat că, pentru închirierea noului stadion inaugurat în martie, Rapid plătește 50.000 de euro pe meci, o sumă apropiată de cea achitată pentru a evolua pe Arena Națională. De notat însă că Arena are o capacitate de 55.000 de locuri, în timp ce Giuleștiul poate găzdui numai 14.050 de spectatori.

Dan Șucu a precizat cum s-a ajuns la această sumă, iar ulterior a amintit că, spre deosebire de Sepsi, Rapidul n-a beneficiat de un stadion pus la dispoziție de Guvern:

„Rapidul este chiriaș în acel stadion. Pe noi ne costă fiecare eveniment, cu chirie, întrețiere, utilități și tot ce mai e de cheltuit, în jur de 50.000 de euro pe meci. Este vorba de chirie, sunt 12.000, odată cu o parte din utilități.

Apoi mai sunt 4.000, încă o parte din utilități. Mai sunt loje, bilete gratuite, care au și ele o valoare. Deci numai chiria și tot ce are legătură directă cu cu stadionul ne costă 22.000 – 23.000 de euro.

Și apoi mai avem securitate și toate celelalte lucruri. Probabil că cel puțin 40% din costul biletului este doar cheltuiala pe care o avem cu ceea ce vorbim în momentul de față.

Noi nu avem în patrimoniu așa ceva, pe noi nu ne-a împroprietărit Guvernul țării noastre sau al unei țări străine cu un stadion, ca pe Sepsi”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”