Închide meniul

Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj! Declaraţia lui Gigi Becali nu trimitea în niciun caz la acest lucru!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 14:18

Reclamă
Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj! Declaraţia lui Gigi Becali nu trimitea în niciun caz la acest lucru!

Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj!

Andrea Compagno, alături de colegii săi de la FCSB, într-un meci / Hepta

Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj! Ce spunea Gigi Becali înainte de duelul foarte important din această seară nu s-a confirmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali transmitea că Andrea Compagno nu va mai fi văzut în atacul vicecampioanei, dar italianul a fost inclus în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, informează iamsport.ro.

Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj!

Mai mult, Andrea Compagno ar putea fi chiar titular în centrul atacului. „Roş-albaştrii” ar miza în atac, în această seară, pe un trio ofensiv format din Florinel Coman, Andrea Compagno şi Alexandru Băluţă.

Cum arată echipele probabile la derby-ul CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Kresic, M. Ilie, 45. Camora – C. Deac, Muhar, Tachtsidis, Avounou – Otele, Bîrligea
Rezerve: Hindrich, Juricic, Ziv Morgan, E. Krasniqi, R. Filip, Konoplianka, Cvek, T. Lucaci, Fica
Absenți: Ajeti, Cr. Manea (accidentați)
Antrenor: Andrea Mandorlini

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Băluță, Compagno, Fl.Coman
Rezerve: Vlad, Crețu, Ganea, Dawa, Haruț, Rotariu, Radaslavescu, Miculescu, Djokovic
Absenți: Chiricheș, Oct. Popescu (Accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali despre Andrea Compagno

Gigi Becali l-a criticat dur în ultima vreme pe Andrea Compagno. Patronul FCSB a susţinut că acesta nu va mai văzut în atac. Becali râdea, în timpul unei declaraţii date la Palat, de Compagno, spunând că orice atacant pe care îl va lua va fi bun, în comparaţie cu italianul.

Ultima ofertă pe care am făcut-o a fost de 1 milion de euro. Am lăsat la 1 milion, eu cer 1 milion. Am dat 1,5 milioane. Ce să faci? Asta este când n-ai cap. Sunt jucători, sunt oameni, de fapt, le zic oameni. Dacă omul e muncitor și are 500 de euro pe lună și după aia merge la 4.000, nu-l mai interesează.

După un an de zile, a făcut 50.000 de euro. Asta e părerea mea. El, după ce a avut 5.000 la Craiova, a venit aici la 20.000, el s-a săturat. Și când a dat de atâția bani, s-a făcut de bani. Nu vedeți? Una-două, pac, în cap. Ai 2 metri, stai, băi, pe picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Am cerut un milion, ei au dat 500.000. Poate dau 700.000. Din Arabia și din Italia. Să vedem care dă banii. Oricum, nu o să-l mai vedeți. Să vedem dacă ne înțelegem cu el, i-am dat 20.000 de euro pe lună, găsește-ți o echipă și pleacă! Facem circăreală la FCSB?”, declara Gigi Becali.

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe, atacantul celor de la Poli Iaşi care a semnat deja cu FCSB. Becali spune că acesta va pleca în cazul în care nu va da randament.

Luis Phelipe are de ce să se teamă, după ce a semnat cu FCSB. Becali i-a transmis că trebuie să se impună rapid în echipă. În caz contrar, acesta va pleca de la echipă.

„Eu îi încerc. Tot ce văd interesant îi iau și îi încerc. E bun, rămâne. Nu e bun, pleacă. Eu îi iau și îi încerc la mine”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

De asemenea, Phelippe va avea o clauză uriașă la FCSB. Oficialii grupării „roș-albastre” s-au asigurat că brazilianul nu va putea fi transferat de o altă echipă în viitorul apropiat. Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și