Închide meniul

Declaraţii tari după meciul dintre Rapid şi Hermannstadt: „Să le fie ruşine! Şi-au bătut joc de echipă”

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 10:26

Reclamă
Declaraţii tari după meciul dintre Rapid şi Hermannstadt: „Să le fie ruşine! Şi-au bătut joc de echipă

Declaraţii tari după meciul dintre Rapid şi Hermannstadt

Duel din meciul Rapid - Hermannstadt 0-1 / Hepta

Declaraţii tari după meciul dintre Rapid şi Hermannstadt, încheiat cu victoria oaspeţilor, 1-0. Florin Răducioiu i-a criticat pe şefii sibienilor, pe care îi consideră vinovaţi că echipa a fost depunctată cu 9 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele financiare au dus la o penalizare cu 9 puncte, într-un moment în care Hermannstadt se afla pe locurile de play-off. Clubul care tocmai a bătut Rapidul pe Giuleşti e pe locul 13, dar, fără pedeapsa menţionată mai sus, ar fi fost pe 8.

Declaraţii tari după meciul dintre Rapid şi Hermannstadt

”După ce au făcut aceşti băieţi la începutul campionatului, au venit conducătorii şi au distrus tot. Să le fie ruşine celor care finanţează Hermannstadt. Şi-au bătut joc de echipa aceasta care cocheta cu locurile de play-off.

Este o cădere psihică. Antrenorul Mădărăşanu, pe care îl apreciez, a încercat să îi ţină în priză. El este liderul. Nu este simplu. Nu ştiu ce îi aşteaptă în play-out. În momentul de faţă, Hermannstadt e una din cele mai slabe echipe din campionat”, a spus Răducioiu, la Prima Sport.

Dani Coman, prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1

Pe de altă parte, Dani Coman, fostul portar al Rapidului, a recunoscut că l-au încercat și sentimente de regret după victorie. Coman e convins că Rapidul poate deveni forța principală fotbalului românesc.

Reclamă

„O victorie muncită, îmi felicit echipa, îmi felicit antrenorii. Azi au dat dovadă de multă dăruire, determinare. Chiar aveam mare nevoie de cele trei puncte.

Înainte de meci, vorbeam cu Ovidiu Herea și îi spuneam că am niște sentimente ciudate, e extrem de urât să vii în Giulești ca adversar. Până la urmă, ne facem treaba acolo unde suntem. În seara asta, se pare că noi am fost mai inspirați.

Cred că nu meritam să pierdem nici în meciurile trecute, am avut ocazii. Nico m-a felicitat pentru victorie, i-am urat mult succes. Din punctul meu de vedere, la ce se întâmplă acum în Giulești, mă bucur pentru venirea domnului Șucu alături de domnul Angelescu. Împreună cred că pot duce Rapidul acolo unde ne dorim cu toții.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are stabilitate din punct de vedere financiar, are o bază de pregătire foarte bună, are suporteri minunați, stadion nou. Au tot ce le trebuie pentru a face performanță. Sunt convins că o vor face. Dacă nu anul acesta, la anul Rapid se va bate pentru câștigarea campionatului cu șanse reale”, a spus Dani Coman, după meci.

Rapid – Hermannstadt 0-1

Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu.În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și