Închide meniul

Dani Coman, prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Am sentimente ciudate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 23:45

Dani Coman, prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Am sentimente ciudate!

Dani Coman

Dani Coman / Hermannstadt TV

Dani Coman a oferit prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1, din etapa a 29-a din Liga 1. Președintele sibienilor, fost jucător în Giulești, a recunoscut că l-au încercat și sentimente de regret după victorie. Coman e convins că Rapidul poate deveni forța principală fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie muncită, îmi felicit echipa, îmi felicit antrenorii. Azi au dat dovadă de multă dăruire, determinare. Chiar aveam mare nevoie de cele trei puncte.

Dan Coman, prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1

Înainte de meci, vorbeam cu Ovidiu Herea și îi spuneam că am niște sentimente ciudate, e extrem de urât să vii în Giulești ca adversar. Până la urmă, ne facem treaba acolo unde suntem. În seara asta, se pare că noi am fost mai inspirați.

Cred că nu meritam să pierdem nici în meciurile trecute, am avut ocazii. Nico m-a felicitat pentru victorie, i-am urat mult succes. Din punctul meu de vedere, la ce se întâmplă acum în Giulești, mă bucur pentru venirea domnului Șucu alături de domnul Angelescu. Împreună cred că pot duce Rapidul acolo unde ne dorim cu toții.

Rapid are stabilitate din punct de vedere financiar, are o bază de pregătire foarte bună, are suporteri minunați, stadion nou. Au tot ce le trebuie pentru a face performanță. Sunt convins că o vor face. Dacă nu anul acesta, la anul Rapid se va bate pentru câștigarea campionatului cu șanse reale”, a spus Dani Coman, după meci.

Reclamă

Rapid – Hermannstadt 0-1

Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii 1. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu.În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul Ligii 1

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

1. Farul, 29 de meciuri, 61 de puncte
2. CFR Cluj, 28 de meciuri, 59 de puncte
3. FCSB, 28 de meciuri, 54 de puncte
4. Rapid, 29 de meciuri, 52 de puncte
5. Universitatea Craiova, 28 de meciuri, 48 de puncte
6. Sepsi, 28 de meciuri, 41 de puncte
7. FC U Craiova 1948, 29 de meciuri, 40 de puncte
8. U Cluj, 29 de meciuri, 34 de puncte

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și