Închide meniul

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB, la câteva minute după ce a fost mutat pe poziţia pe care juca la Dinamo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 21:58

Reclamă
Deian Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB, la câteva minute după ce a fost mutat pe poziţia pe care juca la Dinamo

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia „foc”

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB, la câteva minute după ce a fost mutat pe poziţia pe care juca la Dinamo. La pauza meciului cu FC Argeş, Malcom Edjouma a fost scos din teren şi a a fost introdus Vali Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, sistemul de joc al celor de la FCSB s-a modificat. Vali Creţu a preluat postul de fundaş dreapta, pe care a evoluat în prima repriză Deian Sorescu. Fostul căpitan de la Dinamo a fost urcat în linia de mijloc, acolo unde evolua pentru marea rivală.

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB

Iar mutarea a fost de bun augur pentru Deian Sorescu. Acesta a marcat la câteva minute după ce a evoluat pe o poziţie în care îşi poate pune în evidenţă calităţile. De altfel, Gigi Becali i-a transmis lui Sorescu că vrea să îl vadă că joacă la fel ca în tricoul celor de la Dinamo.

„Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea… Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

Deian Sorescu, debusolat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Deian Sorescu a fost cu moralul la pământ după meciul din etapa trecută, când FCSB a fost egalată în prelungirile partidei de Universitatea Craiova.

Reclamă

„Păcat, pentru că am muncit și am făcut un meci bun. Am înscris destul de repede, am avut ocazie și înainte de a marca. Păcat, păcat pentru că eu zic că a fost un meci bun pentru noi. Dar asta e, dacă nu reușim să marcăm un al doilea gol, se întâmplă să iei gol în minutul 90.

Avem un staff, cu siguranță staff-ul va găsi această problemă și o vom rezolva. Ne afectează pentru că am pierdut două puncte și în meciul ăsta, și cu Farul, care ne ajutau și erau foarte bune pentru noi.

E normal, când schimbi echipa, e alt sistem, ai alte planuri aici și era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Dar nu sunt supărat deloc, și dacă joc, și dacă nu joc, îmi susțin echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Am altă poziție în teren și e normal să nu dau randamentul pe care îl dădeam la Dinamo. Dar și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să ajut un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pe următorul meci”, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și