Închide meniul

Deian Sorescu, criticat de Florin Prunea, după CFR – FCSB 1-1. ”A fost depășit. Cine mai dă un milion pe el”

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2023, 11:54

Reclamă

Deian Sorescu a fost criticat de Florin Prunea, după prestația din CFR – FCSB 1-1. Fostul internațional nu e convins că Gigi Becali va plăti clauza de cumpărare a jucătorului împrumutat de la Rakow, până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mie mi s-a părut Sorescu depășit la partida asta cu CFR, cred că a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui. Rămân la părerea că totuși nu este de fundaș dreapta. Rămân la părerea că totuși, din punctul meu de vedere, Vali Crețu este un fundaș dreapta mai bun decât Sorescu.

Deian Sorescu, criticat de Florin Prunea, după CFR – FCSB 1-1

Dar i-au înnebunit de cap pe băieții ăștia. Dacă nu i-au schimbat… Dacă tot nu îl vrei pe Crețu și îl înmormântezi după fiecare meci, dă-i drumul să plece și adu un fundaș dreapta de meserie. Și Radunovic mi se pare într-o scădere.

(n.r. despre Sorescu) Nu a fost în joc deloc. Uitați-vă la gol, la Sorescu, în zona lui acolo, nu știa săracul pe unde e, se uita după fundașii centrali, de ce nu vin să-l acopere. Păi dacă îl face varză pe Crețu. Ce faci? Îl înjuri și după aia să… Mai bine, adu-ți un fundaș dreapta, dacă tot vrei să ai un fundaș dreapta de meserie

Culmea, mai e și clauza aia de un milion. Păi cine mai dă pe el un milion dacă el nu dă satisfacție? Tu l-ai adus fundaș dreapta. Nu cred că va da un milion, pe aproape, da. Un milion mi se pare o sumă foarte mare. Dacă se vor pune la masă, la discuții, probabil că se vor înțelege, dar nu cred că se va ajunge în situația asta”, a spus Prunea, citat de prosport.ro.

Reclamă

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB! Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui an, de la Rakow. În cazul în care formația bucureșteană va dori să-l transfere definitiv pe Sorescu, la vară, va trebui să scoată din buzunar 850.000 de euro.

„La Sorescu depinde numai de Steaua (n.r. FCSB). Până acum, cred că el și-a făcut treaba. Sper să se bată pentru titlu. Dacă nu, măcar locul 2 și să fie mulțumiți de el ca să poată să-i facă opțiunea”, a declarat Giovanni Becali, cu două săptămâni în urmă.

Jucătorul de 25 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro. El a marcat un gol în cele 12 meciuri pe care le-a disputat pentru FCSB, în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și