Închide meniul

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB: „Și-a făcut treaba!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 18:06

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB: Și-a făcut treaba!”

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB! Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui an, de la Rakow. În cazul în care formația bucureșteană va dori să-l transfere definitiv pe Sorescu, la vară, va trebui să scoată din buzunar 850.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali susține că totul depinde de cei de la FCSB, dacă Sorescu va continua, și de la vară, la formația bucureșteană.

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Deian Sorescu la FCSB

Fostul impresar de fotbaliști consideră că, până acum, Deian Sorescu a dat randamentul scontat, la FCSB, și speră ca, la vară, bucureștenii să activeze opțiunea de cumpărare definitivă.

„La Sorescu depinde numai de Steaua (n.r. FCSB). Până acum, cred că el și-a făcut treaba. Sper să se bată pentru titlu. Dacă nu, măcar locul 2 și să fie mulțumiți de el ca să poată să-i facă opțiunea”, a declarat Giovanni Becali.

„Ne luptăm pentru locul 2 cu CFR Cluj. E bine dacă zic așa? Eu mă lupt cu CFR. Farul vreau să fie campioană, iar eu vreau locul 2. Ăsta e țelul meu, ca la final să fiu peste CFR, asta e dorința mea. Când se termină campionatul, vreau să fiu peste CFR. Nu mai suport, că tot timpul CFR e în fața mea. Vreau să fiu peste CFR!

Reclamă

Apoi, dacă ia Farul campionatul, să-l ia. Eu cu CFR am ce am. Dacă o să fim în fața CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor. Dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul 2...”, a spus, recent, Gigi Becali, despre transferul lui Deian Sorescu.

Deian Sorescu a fost pus pe glume după Andorra – România 0-2

Deian Sorescu a fost pus pe glume când a fost întrebat despre postul pe care a jucat în Andorra – România, scor 0-2, din preliminariile EURO 2024.

Suntem bucuroşi pentru că a fost un prim test trecut cu brio şi am reuşit să luăm cele 3 puncte, ceea ce ne-am propus.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cum a fost fundaş stânga? A surprins decizia selecţionerului) Nici eu nu mă aşteptam (n.r. a început să zâmbească). Glumesc! Ştiam situaţia. Îmi pare rău pentru colegi, pentru că au simţit ceva la picioare. Dar v-am spus, atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziţie mă va folosi antrenorul.

Eu zic că a fost bine. Mai puţin important e cine joacă, pe ce poziţie joacă, important e să ne strângem şi să căutăm puterea de a lua cele 3 puncte şi a câştiga orice meci.

Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani. Dar v-am spus, haideţi să ne bucurăm şi noi în seara asta pentru că, chiar dacă a fost un adversar mai uşor pentru noi, am muncit pentru cele 3 puncte şi merităm să zâmbim şi noi măcar în seara asta. De mâine ne vom gândi la următorul meci.

Suntem foarte mulţi tineri, sunt puţini jucători care au fost şi în generaţiile din trecut, şi ne bucurăm pentru că sunt jucători care vin din urmă, foarte multe talente şi sper să reuşim să stăm acelaşi grup. Ne-am simţit ca şi acasă, ştiam dinaintea meciului că s-au vândut foarte multe bilete şi mulţi dintre suporteri sunt români. S-a simţit”, a declarat Deian Sorescu, după Andorra – România 0-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și