Închide meniul

Deian Sorescu, criticat înainte de posibilul transfer la FCSB: ”Defensiv i-aș da nota 6”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 ianuarie 2023, 9:39

Deian Sorescu a fost criticat înainte de posibilul transfer la FCSB. Gabi Balint susține că jucătorul de 25 de ani este inconstant și asta l-ar putea costa în relația cu Gigi Becali. Asta ținând cont că patronul roș-albaștrilor ține pe bancă și fotbaliști pe care plătește sume importante de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E foarte important să pornești cu dreptul la FCSB. Dacă nu, nu mai prinzi! Sorescu poate să joace în banda dreaptă, ar putea să facă un cuplu bun cu Cordea. Ca inter sau ca fundaș dreapta. FCSB are probleme pe banda dreaptă.

Ai șanse mai multe la FCSB dacă nu s-au dat bani pe tine. Sorescu nu prea e constant, dacă ne aducem aminte a avut meciuri bune, apoi a avut probleme la Dinamo. În Polonia, tot la fel, inconstanță”, a spus Gabi Balint, citat de digisport.ro.

Deian Sorescu a fost criticat înainte de posibilul transfer la FCSB

Rakow a cerut 1.5 milioane de euro pentru Sorescu, dar Gigi Becali îl vrea împrumut gratis până la finalul sezonului, când ar putea să îl şi transfere definitiv. Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro.

„Sorescu are o vârstă bună, ar fi un plus pentru FCSB. Fundaș dreapta e poziția pe care ar putea să joace. Are capacitate bună de efort, e un jucător tehnic. Trebuie lucrat la faza defensivă. Ofensiv i-aș da nota 8, iar defensiv i-aș da nota 6.

Reclamă

În multe momente, el e atras de faza ofensivă. Dar în anumite situații trebuie să te repliezi foarte repede în defensivă. Aici are anumite lacune, mai are greșeli de poziționare. N-a fost jucător defensiv, nu prea a lucrat la aceste aspecte.

Pentru mine este un semn de întrebare de ce vor să renunțe cei din Polonia atât de repede la el”, a completat și Dănciulescu.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și