Închide meniul

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Azi sau mâine se va decide”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2023, 14:34

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Azi sau mâine se va decide

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci al României / Profimedia Images

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB au fost oferite de Victor Becali. Acesta susţine că mutarea se va concretiza doar dacă polonezii vor renunţa la pretenţiile financiare, în următoarele două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rakow a cerut 1.5 milioane de euro pentru Sorescu, dar Gigi Becali îl vrea împrumut gratis până la finalul sezonului, când ar putea să îl şi transfere definitiv.

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

„Cluburile nu s-au pus de acord momentan, e tot ce vă pot spune. Să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, azi sau mâine se va decide, pentru că nu se poate prelungi foarte mult situația. Totul depinde de Rakow. Întrucât Sorescu e sub contract cu polonezii, decizia e la ei”, a spus Becali, citat de gsp.ro. 

Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro. Discuțiile cu FCSB au intrat însă în impas.

Reacția lui Gigi Becali după ce transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

„Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani dați! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani! Nu mai dau nici cinci bani!

Reclamă

Am făcut curățenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei. Pentru ce, ca să mă comande Burchel?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și