Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu poate evolua în Hermannstadt – FCSB! Roș-albaștrii au rezolvat problema fostului dinamovist

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 17:40

Deian Sorescu poate evolua în Hermannstadt – FCSB! Roș-albaștrii au rezolvat problema fostului dinamovist

Deian Sorescu, incert pentru Hermannstadt - FCSB

Deian Sorescu, incert pentru Hermannstadt - FCSB / Antena Sport

Deian Sorescu poate evolua în Hermannstadt – FCSB, primul meci oficial al roş-albaştrilor, din 2023, ce va avea loc duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 17.40: Situația lui Deian Sorescu s-a rezolvat! Certificatul de transfer al lui Deian Sorescu a fost eliberat! Fotbalistul poate juca în următorul meci al roș-albaștrilor.

Știrea inițială

Din sursele Antena Sport, Sorescu nu a primit încă Certificatul Internaţional de Transfer, fosta carte verde. Rămâne de văzut dacă situaţia se va rezolva până la duelul cu sibienii.

Deian Sorescu, incert pentru Hermannstadt – FCSB

LPF permite ca jucătorii să poată juca o partidă, chiar dacă sunt legitimaţi chiar în ziua meciului. Astfel, FCSB poate spera că va rezolva problema până duminică, cel mai târziu.

Reclamă

Venirea jucătorului de 25 de ani e menită să rezolve problema fundaşului dreapta, la FCSB. Fostul fotbalist al lui Dinamo va fi titular în faţa lui Creţu. Ovidiu Popescu poate fi o altă variantă pentru Mihai Pintilii.

Gigi Becali şi-a dorit de mai mult timp transferul lui Deian Sorescu. Acum, Gigi le-a plătit polonezilor de la Rakow 50.000 de euro pentru împrumutul până la finalul sezonului. Dacă FCSB va lua titlul în Liga 1, atunci patronul va forţa transferul definitiv al internaţionalului pentru încă 950.000 de euro.

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

Nana Falemi crede că atât FCSB, cât și Deian Sorescu, vor avea de câștigat de pe urma transferului. A explicat că fotbalistul aduce un plus de valoare în primul „11”, în timp ce tupa lui Gigi Becali îl poate ajuta pe Sorescu să ajungă din nou la forma de vis, care l-a consacrat la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„E un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo – pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea, este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la FCSB va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Va aduce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu. M-aș bucura să îl văd jucând pentru FCSB”, a spus Nana Falemi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și