Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu: „Plătesc clauza şi îl cumpăr dacă se întâmplă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 ianuarie 2023, 22:03

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu: „Plătesc clauza şi îl cumpăr dacă se întâmplă asta!

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

Hepta

  • Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu. Patronul de la FCSB a spus că jucătorul împrumutat de la Rakow va fi cumpărat definitiv în vară dacă se îndeplineşte o singură condiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a recunoscut că Deian Sorescu este un jucător pe care l-a dorit enorm de mult. Becali a reuşit să îl imprumute pentru 6 luni în această iarnă. Afacerea l-a costat doar 50 de mii de euro. Dacă vrea să îl transfere definitiv, Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

„Sorescu a fost un jucător pe care l-am plăcut eu întotdeauna. Am dat 50 de mii de euro pentru împrumut. Câştigăm campionatul, plătesc clauza şi îl cumpăr: 950.000 de euro„, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Reclamă

Deian Sorescu, primit ca o vedetă la FCSB

Deian Sorescu a oferit primul interviu după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist a dat primele declarații în calitate de jucător al roș-albaștrilor. Fosta echipă a lui Deian Sorescu, Rakow, e cazată în același hotel cu FCSB, în cantonamentul din Antalya. Fotbalistul a dezvăluit că jucătorii lui Pintilii l-au „presat” să vină cât mai repede în tabăra lor! Fanilor lui FCSB, Sorescu le-a transmis că va uita de trecutul său dinamovist!

„Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV. 

Reclamă

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

Nana Falemi crede că atât FCSB, cât și Deian Sorescu, vor avea de câștigat de pe urma transferului. A explicat că fotbalistul aduce un plus de valoare în primul „11”, în timp ce tupa lui Gigi Becali îl poate ajuta pe Sorescu să ajungă din nou la forma de vis, care l-a consacrat la Dinamo.

„E un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo – pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea, este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la FCSB va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Reclamă 4 / 0/3

Va aduce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu. M-aș bucura să îl văd jucând pentru FCSB”, a spus Nana Falemi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat