Închide meniul

Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Luptăm împreună!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 17:12

Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Luptăm împreună!

Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Deian Sorescu / FCSB TV

Deian Sorescu a transmis un mesaj pentru fani, înaintea confruntării dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fundaşul a apărut într-un videoclip al liderului galeriei roş-albastre, Gheorghe Mustaţă, înainte de startul play-off-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu evoluează la FCSB din pauza competiţională de iarnă, atunci când a fost transferat de Gigi Becali, sub formă de împrumut, de la Rakow. Patronul de la FCSB are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe fostul jucător de la Dinamo, la finalul sezonului regulat.

Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gheorghe Mustaţă a fost în vizită în cantonamentul celor de la FCSB, cu doar două zile înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Cu această ocazie, Deian Sorescu a oferit un mesaj pentru fani, totul fiind surprins de liderul galeriei roş-albastre, într-un videoclip pe contul său de TikTok.

Astfel, Sorescu a sunat adunarea înainte de startul play-off-ului, mărturisind că echipa are nevoie de sprijinul suporterilor, pentru a avea rezultate bune.

„Mă bucur să vorbesc cu voi, să fiu alături de voi. Sper să ne susțineți, să fiți alături de noi sâmbătă. Să fie un început și să luptăm împreună să ne atingem obiectivul. Forța Steaua”, a declarat Deian Sorescu, atunci când Gheorghe Mustaţă i-a cerut să transmită un mesaj pentru suporteri, pe canalul său oficial de TikTok.

Reclamă

După transferul la FCSB, din iarnă, Deian Sorescu a evoluat în toate cele nouă partide, din 2023, iar în toate a fost titular. Jucătorul de 25 de ani a reuşit să marcheze şi un gol, în victoria cu 2-1 de pe terenul celor de la FC Argeş.

FCSB va avea primul duel în play-off, cu Universitatea Craiova. După înjumătăţirea punctelor, roş-albaştrii au 29 de puncte, iar oltenii lui Eugen Neagoe au 27. Trupa lui Mihai Pintilii este la distanţă de trei puncte faţă de primele două locuri, ocupate de rivalele CFR Cluj şi Farul.

Deian Sorescu, optimist după ultima victorie a FCSB-ului

Deian Sorescu a fost optimist după FCSB – Sepsi 1-0. Fundașul dreapta al vicecampioanei României are încredere că echipa sa poate câștiga titlul în acest sezon, deși începe play-off-ul de pe locul 3.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte. În asemenea meciuri cei care sunt inspirați vor înscrie, așa cum am făcut-o noi astăzi. Da, avem forța să luăm titlul în acest an, de asta am și venit la FCSB. Dar cel mai important lucru e să luăm meciurile cu pas.

Nu s-a mai câștigat titlul de foarte mulți ani, dar suntem o echipă tânără, de viitor și ne dorim să luptăm pentru trofeu. E o luptă foarte strânsă în play-off, dar așa e mai frumos. Fiecare meci va fi ca o finală, le luăm pas cu pas. Antrenorul care va veni va fi primit cu brațele deschise”, a declarat Deian Sorescu, potrivit digisport.ro.

Deian Sorescu a vorbit și despre Dinamo, fostul său club. Fotbalistul a precizat că a urmărit meciul cu Poli Timișoara.

„M-am uitat la meciul lui Dinamo cu Poli Timișoara pentru că au fost 2 echipe la care eu am jucat. Și acolo este o luptă strânsă și frumoasă”, a mai declarat Deian Sorescu

Recomandări
  • Deian Sorescu, mesaj pentru fani înainte de FCSB – Universitatea Craiova
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și