Închide meniul

Deian Sorescu, optimist după FCSB – Sepsi 1-0: „Avem forța să luăm titlul, de asta am și venit la FCSB!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 martie 2023, 23:51

Deian Sorescu, optimist după FCSB – Sepsi 1-0: Avem forța să luăm titlul, de asta am și venit la FCSB!”

Deian Sorescu, optimist după FCSB - Sepsi 1-0

Deian Sorescu / Antena Sport

Deian Sorescu, optimist după FCSB – Sepsi 1-0. Fundașul dreapta al vicecampioanei României are încredere că echipa sa poate câștiga titlul în acest sezon, deși începe play-off-ul de pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei cu Sepsi, FCSB a încheiat sezonul regulat cu 57 de puncte, în spatele celor de la Farul, respectiv CFR Cluj.

Deian Sorescu, optimist după FCSB – Sepsi 1-0: „Avem forța să luăm titlul, de asta am și venit la FCSB!”

„Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte. În asemenea meciuri cei care sunt inspirați vor înscrie, așa cum am făcut-o noi astăzi. Da, avem forța să luăm titlul în acest an, de asta am și venit la FCSB. Dar cel mai important lucru e să luăm meciurile cu pas.

Nu s-a mai câștigat titlul de foarte mulți ani, dar suntem o echipă tânără, de viitor și ne dorim să luptăm pentru trofeu. E o luptă foarte strânsă în play-off, dar așa e mai frumos. Fiecare meci va fi ca o finală, le luăm pas cu pas. Antrenorul care va veni va fi primit cu brațele deschise”, a declarat Deian Sorescu, potrivit digisport.ro.

Deian Sorescu a vorbit și despre Dinamo, fostul său club. Fotbalistul a precizat că a urmărit meciul cu Poli Timișoara.

Reclamă

„M-am uitat la meciul lui Dinamo cu Poli Timișoara pentru că au fost 2 echipe la care eu am jucat. Și acolo este o luptă strânsă și frumoasă”, a mai declarat Deian Sorescu

Ce a declarat Lucian Filip despre un posibil antrenor străin pe banca FCSB-ului: „Nu văd o problemă!”

Lucian Filip s-a declarat bucuros cu privire la posibilitatea ca FCSB să aibă un antrenor străin pe bancă. Preparatorul fizic susţine că acest fapt ar repreznta şi pentru el o ocazie să înveţe cât mai multe, deoarece este la început de drum.

Lucian Filip a fost cel care a venit la conferinţa de presă a FCSB-ului, de dinaintea partidei cu Sepsi. Preparatorul fizic a vorbit despre posibilitatea ca echipa să aibă un antrenor străin, informaţie oferită iniţial de Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Filip susţine că în Liga 1 sunt mulţi antrenori străini, şi nu ar repreznta o surpriză dacă şi pe banca FCSB-ului ar sta unul. De asemenea, acesta a mai declarat că jucătorii sunt concentraţi pe antremante, dar se gândesc de asemenea şi la omul care îi va antrena în curând.

„Ar fi o experiență nouă. Sunt la început, vreau să învăț cât mai multe lucruri și îl așteptăm cu brațele deschise. Avem nevoie de un antrenor cu licență PRO. Nu e un lucru nou. Sunt mulți străini în Liga 1, nu văd o problemă.

Jucătorii nu au reacționat, s-au concentrat pe antrenamente și mai multe vom vedea după această partidă. Fiecare se gândește cine va veni, e clar, dar ar fi bine să eliminăm gândurile acestea”, a declarat Lucian Filip, la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și